De Senaat | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

De Senaat

Voor elke thuiswedstrijd serveert Kon. Berchem Sport met Culinaire Slagerij Goeminne een lunch.

Prijs

Niet-leden Senaat: € 60

Leden en houders ticket of abonnement: € 45

Kinderen tot 10 jaar: € 20

Prijzen exclusief dranken

Indien u wenst te reserveren, dan graag zo snel mogelijk een e-mail naar reservaties@berchem-sport.com.Berchem Logo Matches

 K Berchem Sport – RC Capellen

zondag 30/4/2017 om 15u

(aperitief start om 11.30u)

Beleef zondag BERCHEM SPORT – CAPELLEN als VIP

Na de historische 8-1 overwinning tegen Zwarte Leeuw en de 1-5 winst in Duffel, staat Koninklijk Berchem Sport twee punten voor en hebben we zondag alles in eigen handen om kampioen te spelen. Na de promotie van onze buren R. Antwerp FC en Beerschot-Wilrijk, zou dit een unicum zijn voor alle Antwerpse voetballiefhebbers.

Alhoewel in het voetbal niets zeker is, zal de wedstrijd tegen Capellen een groot feest worden met ofwel de titel ofwel de start van de eindronde. Sowieso wordt het een mooie apotheose na een sterk seizoen!

Er zal veel volk zijn en er zijn ook reeds meer dan 420 inschrijvingen voor de VIP lunch! De club heeft dan ook beslist om een grote kadertent op te stellen achter het doel met speciale dank aan haar nieuwe sponsor M-DOORS!

Brasserie Magalie en Patrick Goots zorgen voor een unieke ‘Barechoem Gin-Tonic Bar’ en onze partner het Wijnhuis voor een heuse wijnbar. Na de wedstrijd is de VIP tent open voor iedereen en zorgt een DJ voor een stevig feestje aan de vooravond van een vrije dag!

Mis deze unieke wedstrijd niet. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij aan tafel. Culinaire Slagerij Goeminne zorgt voor een luxe buffet met voor ieder wat wils. Het aperitief start reeds om 11.30u en vanaf 12u kan u aan tafel. De prijs bedraagt 60 euro* (inclusief een ticket voor de zittribune). Kinderen (tot 10 jaar) betalen slechts 20 euro.

Reservaties: ten laatste op woensdag 26 april 2017
via e-mail : reservaties@berchem-sport.com

*excl BTW