Voorbeschouwing Hoogstraten VV – Berchem Sport | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorbeschouwing Hoogstraten VV – Berchem Sport

📁 Voorbeschouwing 🕔10.februari 2017
Voorbeschouwing Hoogstraten VV – Berchem Sport

Terwijl half Berchem nog nageniet van de zege tegen Thes, staat de volgende wedstrijd alweer voor de deur. Geel-zwart trekt morgenavond naar Hoogstraten, ex-club van Jelle Van Kruijssen en Roy Mauro. Hoogstraten VV staat zesde en begon goed aan 2017 met zeges tegen Cappellen en Tienen. Daarna pakten de Kempenaren echter maar één punt meer. Thuis verloor Hoogstraten met 0-2 tegen FC Duffel, in Grimbergen werd het 1-1.

De heenmatch eindigde op 3-1 voor Berchem Sport. Makkelijk ging dat niet, want Berchem kwam op achterstand en Hoogstraten creëerde daarna ook nog een aantal kansen. Een te duchten tegenstander dus. Dat weten ze ook bij Thes Sport, dat thuis met 0-2 verloor tegen Hoogstraten. Het is onder meer opletten voor aanvaller Roy Van der Linden, die in totaal al meer dan 100 doelpunten maakte voor Hoogstraten en ook dit jaar een van de beste schutters van deze reeks is. Maar met Jelle van Kruijssen heeft Berchem er natuurlijk ook eentje in de spits lopen die de ballen vlot binnentrapt, daar waren we vorige zondag nog getuige van. De eindronde voor promotie is nog een mogelijkheid voor Hoogstraten, maar de komende weken volgt wel een moeilijk programma. Na de match tegen Berchem speelt Hoogstraten tegen Bocholt en Thes. Thes en Bocholt spelen dan weer morgen tegen elkaar.

Berchem is dankzij de periodetitel zeker van minstens de eindronde en mikt nu voluit op het kampioenschap. Onze Leeuwen proberen morgen de leidersplaats vast te houden. In de kern dezelfde namen als vorige week.

Selectie: Appels, Ledent, De Wilde, Addo, Van Minnebruggen, Van De Velde, Nwokoro, Djoum, Absisan, Mauro, Verstraeten, Hairemans, Carrez, Van Kruissen, Zorbo, Faes.

Aftrap om 20u in de Katelijnestraat 29 in Hoogstraten!

Deel dit artikel met vrienden