50 tickets voor uitvak Lyra-Lierse | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

50 tickets voor uitvak Lyra-Lierse

📁 Clubnieuws, Nieuws A-kern 🕔11.september 2020
50 tickets voor uitvak Lyra-Lierse

Onze supporters krijgen vijftig tickets voor de bekerverplaatsing naar Lyra-Lierse, nu zondag om 16u. Ze zijn vanaf vrijdag 20u online te bestellen via www.eventbrite.be/e/k-lyra-lierse-k-berchem-sport-beker-van-belgie-ronde-3-tickets-119873959239

Meer info hieronder:

Berchem-supporters kunnen op deze ticketpagina:

  • Ofwel hun plaatsen op de kaart kiezen: voor Berchem-supporters zijn dit de blauw gemarkeerde plaatsen op ons stadionplan.
  • Ofwel het ticket “staanplaats bezoekers” selecteren bij de tickettypes. Bij de selectie van meerdere tickets, vraagt het systeem automatisch om deze aan te duiden op de kaart.

Na het voltooien van hun aankoop, krijgen supporters een PDF in hun mailbox. Deze kan afgedrukt of als e-ticket gebruikt worden bij het betreden van het stadion.

Uiteraard stelt Lyra-Lierse deze tickets ter beschikking aan dezelfde tarieven als voor de thuissupporters, zijnde €10 voor volwassenen, €8 voor 12 t.e.m. 18-jarigen & €2 voor -12 jarigen. Deze prijzen zijn exclusief de kosten van onze ticketprovider. Elke supporter kan tot maximaal 5 tickets (= max. bubbelgrootte) bestellen. Tickets dienen evenwel individueel op naam geregistreerd te worden.

BELANGRIJK (1): Toegang tot de bezoekerszone wordt enkel verleend met het daarvoor bestemde ticket. Dit omdat in zowel de thuis- als bezoekershorecazones zitplaatsen worden voorzien obv het aantal toegewezen tickets.

BELANGRIJK (2): Indien er Berchem-supporters voor 11/09 een ticket gekocht zouden hebben voor de thuisvakken, kunnen zij fanshop@lyralierse.be contacteren om hun ticket kosteloos te laten transfereren naar het bezoekersvak.

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels