BEKEN KLEUR. En bestel nu je seizoenkaart! | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

BEKEN KLEUR. En bestel nu je seizoenkaart!

📁 Clubnieuws 🕔19.augustus 2019
BEKEN KLEUR. En bestel nu je seizoenkaart!

Ook volgend jaar rekenen coach Frank Magerman en onze geelzwarte Helden op uw niet-aflatende (vocale) steun. Op verplaatsing, maar zeker ook op onze eigen heilige grond. Voor die thuismatchen heeft de club nieuwe seizoenskaarten gemaakt. Sponsor je geliefde club, ontvang je seizoenkaart en mis geen enkele wedstrijd! We geven je er drankkaart bovenop, zodat je die eerste thuiswedstrijd(en) al zeker niet zal omkomen van de grote dorst.

Bestellen kan online via onderstaand formulier. Je seizoenkaart (of ineens de hele hoop: voor je zoon, dochter, vrouw, bomma en buurman) kan daarna afgehaald worden op zaterdag 24/8, van 10 tot 12u, op het secretariaat van de club. Betalen kan via overschrijving of gewoon cash bij afhaling.

  • Seizoenkaart staantribune: 140 euro.
  • Seizoenkaart zittribune: 210 euro.
  • Jonger dan 14 jaar? Dan kan je op vertoon van je identiteitskaart de wedstrijd gratis bijwonen.

Via overschrijving betalen kan via BE18 7330 2113 0165 + mededeling ‘seizoenkaart staan- of zittribune en voornaam + achternaam’. Bestel je er meerdere? Vermeld in de mededeling dan zeker alle namen en of je wil staan of zitten.

Na je bestelling sturen we je meteen een mailtje met alle gegevens. Klopt er iets niet? Laat het ons dan zeker weten.

Voornaam

Naam

Straat

Huisnummer + busnummer

Postcode

Gemeente

Geboortedatum

Telefoon

E-mail

Staan- of zittribune

Aantal seizoenkaarten

Factuur Ja/Nee

In geval van een factuur wordt er 6% BTW aangerekend bovenop de hoger vermelde prijzen.


Hierbij geef ik de toestemming aan Koninklijk Berchem Sport om mijn persoonsgegevens te gebruiken voor o.m. het voeren van de clubadministratie; het versturen van informatie over onze activiteiten, nieuwsbrieven en uitnodigingen; promotie, public relations en communicatie. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. U kan uw toestemming op elk moment intrekken of wijzigingen via een eenvoudig verzoek naar secretariaat@berchem-sport.com.

Deel dit artikel met vrienden