Berchem Sport is op zoek naar een beloftencoach | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Berchem Sport is op zoek naar een beloftencoach

📁 Clubnieuws 🕔13.mei 2020
Berchem Sport is op zoek naar een beloftencoach

Berchem Sport start vanaf volgend seizoen met een nieuw project rond sportmedische begeleiding. Samen met SportMed o.l.v. Luc Bosmans wil de club zijn jonge beloftevolle spelers optimaal gaan begeleiden met individuele trainingsprogramma’s op maat. Berchem Sport wil hiermee elke speler de kans geven om zich maximaal te ontplooien.

Vermits Nico Van Uytsel, die dit seizoen de beloften onder zijn hoede had, onlangs de functie van T2 opnam, is de club op zoek naar een nieuwe beloftencoach die dit verhaal mee wil uitbouwen. Herken jij je hierin, lees dan zeker verder.

Waaruit bestaat jouw taak?

Je staat in voor de begeleiding op sportief, mentaal en sportmedisch vlak van een groep van een twintigtal jonge, beloftevolle voetballers. Je wordt hierin bijgestaan door twee jeugdtrainers en een team van SportMed. Je staat uiteraard in nauw contact met onze T1 en T2 en met de sportieve cel van de Jeugdopleiding KBS.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je wil en kan werken met jongeren
  • Je hebt ervaring met eerste elftallen
  • Je hebt voeling met of kennis van sportmedische begeleiding

Een diploma UEFA A of B, physical coach niveau 1 of 2, LO of een ander pedagogisch diploma zijn een pluspunt.

Denk jij hiervoor de geschikte persoon te zijn, stuur dan gauw een mailtje naar onze jeugdverantwoordelijke Benny Meurs (benny.meurs@gmail.com)

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels