Berchem Sport – Vosselaar VV  0-2 | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Berchem Sport – Vosselaar VV 0-2

📁 Verslag wedstrijd 🕔22.december 2019
Berchem Sport – Vosselaar VV  0-2

Berchem heeft in zijn laatste wedstrijd van het jaar geen verlengstuk kunnen breien aan de sterke reeks van de voorbije weken. Puntenwinst  zat er tegen Vosselaar op geen enkel moment in. Het slechte weer, de erbarmelijke staat van het veld en een scheidsrechter met een lichte voorkeur voor de bezoekers kunnen als excuus worden ingeroepen, maar het was vooral op eigen verdienste dat een sterk Vosselaar zijn plaats in de top-drie verstevigt.

De wedstrijd begon pittig met dreiging langs beide kansen in het openingskwartier. Daarna bemoeilijkte de steeds zwaarder worden ondergrond vlot combinatiespel, vooral dan bij Berchem. De bezoekers vielen op door hun snelle uitbraken, waarbij ze het veld telkens meteen breed maakten en door hun vlotte omschakeling wanneer er verdedigende taken moesten vervuld worden. Op het halfuur leverde één van die counters een eerste doelpunt op. Balverlies op een inworp lag aan de basis.

Na de rust mocht Berchem iets vaker komen, maar meer dan wat schoten uit de tweede lijn leverde dat niet op. Met nog een negental minuten te gaan verdubbelde Vosselaar de score. Berchem kon daar niets meer tegenover zetten.

Berchem: Appels, Joris (59’ Vallez), Vermeire, van Kruijssen, Meseure, Spies, Beirlant (69’ Cornelissen), Mauro, Peers, Nwokoro

Doelpunten: 30’ 0-1, 81’ 0-2

Geel: Mauro

Scheidsrechter: Thomas Lucas

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Berchem Sport – Cappellen FC  2-0

Berchem Sport – Cappellen FC 2-0

De avondmatch tegen Cappellen is een geslaagd experiment geworden. Veel volk, veel sfeer, vechtvoetbal zoals men dat in een derby

Lees meer