Bijkomende COVID-19-maatregelen Berchem Sport jeugd | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Bijkomende COVID-19-maatregelen Berchem Sport jeugd

📁 Clubnieuws 🕔26.juli 2020
Bijkomende COVID-19-maatregelen Berchem Sport jeugd

Het jeugdbestuur van Berchem Sport deelt volgende verstrengde corona-maatregelen mee:

Vanaf morgen, 27 juli, zijn ouders en supporters NIET meer toegelaten op het ganse sportcomplex. Met andere woorden gelden terug de maatregelen die van toepassing waren bij aanvang van de trainingen in juni. Jeugdspelers verzamelen 10 minuten voor aanvang van de training aan de zwarte poort van het stadion en gaan in groep naar het oefenterrein. Dit is ook de ENIGE ingang. Na de training komen de spelers langs dezelfde poort terug buiten.

Wij vragen ook met aandrang aan de ouders om zich aan deze regel te houden. In het verleden zijn er ouders onder het mom van zelf te komen sporten, toch het complex binnen geraakt via de ingang sporthal. Ons gedrag de komende dagen of weken bepaalt of er nog trainingen en wedstrijden zullen kunnen doorgaan in de nabije toekomst. Het club- en jeugdbestuur bekijkt momenteel de mogelijkheden tot het al dan niet laten doorgaan van de vele oefenwedstrijden die de komende weken gepland staan.

Mondmaskers zijn ook VERPLICHT voor alle bezoekers in openbare gebouwen en complexen in de stad Antwerpen. Dit geldt dus ook voor ALLE sportinfrastructuur.

In de praktijk: Spelers vanaf 12 jaar dienen naar de club te komen met mondmasker en mogen dit pas afzetten bij het betreden van het kunstgrasveld. Elke speler dient zijn mondmasker na het betreden van het kunstgras, op te bergen in zijn persoonlijke voetbaltas of rugzak, liefst in een waterdicht afsluitbaar zakje.

Bij het einde van de training en alvorens het kunstgras te verlaten moeten de spelers hun mondmasker terug opzetten en dit tot zij het voetbalcomplex verlaten hebben.

Kleedkamers en douches blijven gesloten tot eind augustus. Spelers dienen dus steeds in trainingskledij naar de club te komen zoals nu reeds al het geval is.

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Seizoenkaarten 2020-21

Seizoenkaarten 2020-21

Bestel uw KBS-seizoenkaart online. Betaling uitsluitend via overschrijving via BE18 7330 2113 0165 met de mededeling 'seizoenkaart staan- of zittribune

Lees meer