Cappellen FC – Berchem Sport  0-2 | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Cappellen FC – Berchem Sport 0-2

📁 Verslag wedstrijd 🕔09.september 2018
Cappellen FC – Berchem Sport  0-2

De wedstrijd tegen Bocholt vorige week bood misschien meer spektakel, in Kapellen vielen alle stukjes van de Berchemse puzzel wel netjes in elkaar. Geelzwart nam al bij al vlot de maat van Cappellen en boekt hiermee zijn eerste deugddoende zege van het nieuwe seizoen.

De eerste helft kende weinig vermeldenswaardige fases, hoewel zeker niet onaangenaam om te bekijken. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en gaven nauwelijks kansen weg. Na tien minuten mocht Appels zich een eerste keer tonen op een kopbal. Aan de overkant was Berchem veel efficiënter. De eerste echte kans was meteen raak. De opbouw was van Hamdi en van Kruijssen, Audin nam met een perfecte controle over en schoot door de benen van doelman Joossens de 0-1 op het bord.

De thuisploeg wilde wel, maar bleek vanmiddag een maatje te klein voor Berchem. Ook na de pauze was de eerste mogelijkheid voor Cappellen, maar opnieuw redde Appels. Daarna nam Berchem de wedstrijd resoluut in handen. Een schot van Hamdi werd aan de overkant in hoekschop gered, maar tegen de volgende aanval had de Kapelse defensie weinig verhaal. Carrez zette zich door in de zestien, zocht en vond van Kruijssen, die eerst nog op Geuens schoot maar in de herkansing de score verdubbelde. Hamdi en Vallez waren nadien nog dichtbij een derde doelpunt, maar hun afstandsschoten gingen net over doel.

Prima wedstrijd ook van scheidsrechter Sbaghi die vier keer geel moest tonen aan de thuisploeg en helaas ook de eerste kaarten voor Berchem voor Vallez en van Kruijssen.

Berchem: Appels (K), Van den Driessche, Geenens, van Kruijssen, Absisan, Audin (76’ Maluka Bimbo), Vallez, Vande Velde, Hamdi (82’ Saillart), Peers, Carrez (88’ Michiels)

Doelpunten: 34’ Audin 0-1, 57’ van Kruijssen 0-2

Geel: van Kruijssen, Vallez

Scheidsrechter: Mo Sbaghi

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

KBS – FC Heur-Tongeren 3-1

KBS – FC Heur-Tongeren 3-1

Met het uitzicht op de 5de plaats in het eindklassement moest er in de laatste wedstrijd absoluut gewonnen worden van de

Lees meer