Coach Magerman verlaat Berchem na dit seizoen | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Coach Magerman verlaat Berchem na dit seizoen

📁 Clubnieuws, Nieuws A-kern 🕔23.maart 2020
Coach Magerman verlaat Berchem na dit seizoen

In een open, respect- en begripvol gesprek tussen Berchem Sport en huidig trainer Frank Magerman werd besloten om, op aangeven van coach Magerman, aan het einde van dit seizoen de samenwerking stop te zetten.

“Ik wou in deze moeilijke tijden vooral duidelijkheid scheppen en Berchem Sport niet langer dan nodig aan het lijntje houden”, laat Frank Magerman weten. “Zo kan ook de club haar huiswerk voor volgend seizoen al beginnen maken. Zelf heb ik momenteel met geen enkele andere club contacten, maar het zijn vooral de urenlange verplaatsingen door het fileleed tussen mijn woonplaats Dendermonde en de club die hoe langer hoe zwaarder begonnen door te wegen.” 

“Ik wil de club danken voor de kans die ze mij hebben gegeven om voor Berchem te werken. Dit resulteerde in een heel goede en vlotte samenwerking. Ook onze trouwe en fantastische supporters wil ik speciaal danken omdat zij in dit toch wel moeilijk seizoen altijd en overal aanwezig waren om onze ploeg (luidruchtig) te steunen. Ik wens hen en de club het allerbeste voor de volgende seizoenen.”

“Of de competitie al dan niet nog wordt verder gezet, blijft voorlopig een vraagteken, maar ik wil er hoe dan ook, samen met mijn spelersgroep en mijn assistenten, alles aan doen om met Berchem dit seizoen nog in schoonheid af te sluiten.” 

Deel dit artikel met vrienden