G-voetbal: Football Kick-Off | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

G-voetbal: Football Kick-Off

📁 Voetbalnieuws 🕔05.september 2013

Op zondag 8 september vindt de 4de editie van de Football Kick-Off plaats op de terreinen van BerchemSport. De Football Kick-Off is het landelijk voetbaltornooi voor personen met een handicap, gedragen door alle geledingen van het Belgisch voetbal en Special Olympics Belgium.

Wat dit evenement uniek maakt, is de aanwezigheid van nationale trainers van de KBVB en professionele trainers uit de eerste en tweede voetbalklasse die tijdens het tornooi de G-teams coachen. De spelers dragen de voetbaltenues van de nationale ploeg en de professionele clubs. Bovendien worden de wedstrijden in goede banen geleid door scheidsrechters uit de hoogste afdelingen kunnen de spelers ook penalty’s trappen tegen een profdoelman.

Met de Football Kick-Off wordt aan alle G-teams uit België een unieke kans geboden om deel te nemen aan een bijzonder voetbaltornooi. Het bezorgt de deelnemers een onvergetelijke dag en verkleint de afstand tussen het reguliere voetbal en het G-voetbal. Voor het Belgisch voetbal betekent de Football Kick-Off de officieuze start van het nieuwe seizoen in een ontspannen en hartverwarmend kader.

Wij nodigen u van harte uit op dit evenement om deze buitengewone atleten te ontmoeten. Tussen 10 en 17u voorzien we een goed gevuld programma van wedstrijden, demonstraties, muzikale animatie en de prijsuitreiking.

Programma:
10.00 uur: aanvang wedstrijden en randactiviteiten
12.00 uur: “Mascot Run”, optreden de Heidi’s en Pita Boys, demotraining van AMP Football Belgium en demowedstrijd U-Nited Sint-Niklaas – Voetbalkraks Club Brugge (autisme)
14.30 uur: Penaltycup
16.00 uur: demowedstrijd Unified Voetbal met Studio 100 team
16.30 uur: prijsuitreiking

Ludo Coeckstadion, K. Berchem Sport, Berchemstadionstraat 75, 2600 Berchem
Voor meer informatie kan u contact nemen met Lieven Der Kinderen, lieven@fplusf.be; 0498/679718.

www.footballkickoff.be

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels