Geert Emmerechts nieuwe coach K. Berchem Sport | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Geert Emmerechts nieuwe coach K. Berchem Sport

📁 Clubnieuws 🕔22.augustus 2017
Geert Emmerechts nieuwe coach K. Berchem Sport

Geert Emmerechts wordt de nieuwe T1 van K. Berchem Sport. De 49-jarige Emmerechts is vooral bekend als speler voor zijn passage bij Antwerp en als assistent-trainer bij Anderlecht. De club kondigt met plezier aan dat onze kersverse coach een contract voor 1 seizoen ondertekende.

 

Ex-profvoetballer Emmerechts doorliep de jeugdreeksen van FC Peutie en RWDM. In ’85 kwam hij bij RWDM in de eerste ploeg terecht. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt, wat hem in ’88 een transfer opleverde naar R. Antwerp FC, waar hij 12 seizoenen voetbalde. Na een omzwerving bij Roeselare en Hoboken, sloot Geert zijn carriere af bij Kontich.

Als trainer begon Geert bij Tubantia en de jeugd van Lierse. Een jaar later maakte hij de overstap naar de jeugd van RSC Anderlecht. Ook daar zag men duidelijk dat er een mooie toekomst als trainer weggelegd was en in 2012 werd hij assistent-trainer van het eerste elftal onder leiding van Van den Brom. Emmerechts volgde nadien Hasi naar Legia Warschau. Na het ontslag van Hasi bij Legia, volgde Emmerechts hem echter niet naar Olympiakos.

Berchem Sport is ervan overtuigd de geknipte vervanger gevonden te hebben voor de naar STVV vertrokken De Roeck. De club heet Geert dan ook welkom bij onze club en wenst hem alle succes toe in zijn functie als T1!

Deel dit artikel met vrienden