Ideetjes voor onder de kerstboom | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Ideetjes voor onder de kerstboom

📁 Geen categorie 🕔03.december 2020
Ideetjes voor onder de kerstboom

Overvolle winkelstraten, een verbod op funshopping, en je pakjes die je besteld hebt via Bpost komen maar niet aan? Een beetje down na 9 maanden corona-crisis en nood aan een opkikker? Nog op zoek naar een leuk kerstgeschenkje? Of mis je gewoon je club en je maten? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We hebben namelijk gezorgd voor een verse lading merchandise voor onder de kerstboom, en stellen die hierbij graag voor:

* een handige canvas totebag met een coole “Berchem Sport goes Subbuteo” print, voor 20 euro per stuk

* een hippe bucket hat met geborduurd Berchem Sport logo, voor 28 euro per stuk

* een mooie geelzwarte “Baarchoem” trucker cap, voor 30 euro per stuk

* nieuwe stijlvolle T-shirts in drie verschillende kleuren (olijfgroen, vintage petrol of grijs) met het Berchem Sport sigarenlogo uit de jaren 1920, ook voor 30 euro per stuk

* er zijn ook nog steeds mondmaskers te krijgen aan dezelfde prijzen als voorheen (10 euro voor 1, 18 voor 2, 24 voor 3, 28 voor 4 en 30 voor 5)

Terzijde ook nog even vermelden dat we de prijs van de vorige lading T-shirts (poort/Vak C) verminderd hebben naar 20 euro per stuk.

Je kan al deze items volledig corona-proof en op veilige wijze bestellen, zonder in een ellenlange rij te moeten staan. Daarvoor hoef je slechts een mailtje met de gewenste items te sturen naar club_28@outlook.com, waarna je vervolgens de nodige betalingsinstructies zal krijgen. Vergeet bij T-shirts maat en kleur niet te vermelden. Na betaling kan je je bestelling afhalen in Borgerhout of in Edegem.

Wees er snel bij, de oplagen zijn beperkt!

Ondanks alles wensen we iedereen alvast fijne feestdagen, en blijf gezond!

 

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Berchem Sport – SK Londerzeel  1-1

Berchem Sport – SK Londerzeel 1-1

Berchem Sport kwam als grote verliezer uit de Duffel-affaire en moest bijgevolg dringend op zoek naar punten. Tegen Londerzeel bleef

Lees meer