Jelle van Kruijssen scoort 50ste competitiedoelpunt voor Berchem Sport | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Jelle van Kruijssen scoort 50ste competitiedoelpunt voor Berchem Sport

📁 Geen categorie 🕔02.oktober 2017
Jelle van Kruijssen scoort 50ste competitiedoelpunt voor Berchem Sport

Jelle van Kruijssen kende opnieuw een moeilijke competitiestart. Door een blessure was hij er pas vorige week voor de eerste keer van aan de aftrap bij. Tegen Châtelet scoorde hij zijn eerste doelpunt van het seizoen, meteen zijn 50ste competitiedoelpunt voor Berchem Sport!

 

Webteam: Blij dat de kop er af is?

Jelle: Zeker! Vorige week was ik ook al tevreden over mijn spel, maar dat ook met een doelpunt en een overwinning kunnen bevestigen is altijd lekker.

Webteam: Was Châtelet in vergelijking tot de vorige tegenstanders opnieuw een ploeg van ons eigen niveau?

Jelle: Dat weet ik niet. Tegen Geel waren we duidelijk de mindere ploeg, maar voor de andere ploegen waar we tot nu toe tegen speelden hoefden we zeker niet onder te doen. Als we zo scherp spelen als vandaag, dan denk ik dat we tegen elke tegenstander wel iets kunnen pakken. Vorige week gaven we’t in tien minuten weg. Maar ik ben het er niet mee eens dat Châtelet zwakker was dan onze vorige tegenstanders. Als we elke week zo hard werken als vandaag, dan hoeven we voor niemand onder te doen. Maar alles staat of valt met onze eigen inzet natuurlijk.

Webteam: De tegenstander kwam al bij al weinig aan de bal.

Jelle: Het plan was om ze vanaf het begin hoog vast te zetten en er met volle kracht tegenaan te gaan. Dat hebben we ook gedaan en daar hadden ze duidelijk geen antwoord op. We zijn dan ook nooit echt in de problemen gekomen. Dat is onze verdienste. Je mag niet vergeten dat Châtelet hiervoor nog maar één keer verloren had, dat bewijst toch dat die ploeg over de nodige kwaliteiten beschikt.

Webteam: Je startte vandaag ook voor het eerst naast Maluka in de spits.

Jelle: Inderdaad, dit was de eerste keer dat we samen starten. Sommigen hadden hun twijfels of het wel mogelijk zou zijn om ons naast elkaar te laten spelen, maar ik denk dat we vandaag bewezen hebben dat dit best kan. Jordy heeft opnieuw laten zien dat hij belangrijk is voor de ploeg en bruikbaar op elke positie.

Webteam: Je scoorde vandaag je 50ste competitiedoelpunt voor Berchem Sport.

Jelle: Inderdaad. Mijn eerste doelstelling is daarmee bereikt. Ik ben er best trots op, 50 doelpunten in een 60-tal wedstrijden. Dat mag toch wel in de krant en op de website (lacht).

Webteam: En nu op naar de volgende 50…

Jelle: Dan zullen er nog een paar seizoenen moeten bijkomen, vrees ik. Na dit seizoen blijf ik normaal gezien nog één seizoen bij Berchem, maar dat zal niet volstaan voor 50 doelpunten. Maar je weet nooit. Ik voel me hier goed, heb hier intusen goeie vrienden gemaakt, alles is hier prima geregeld, de supporters zijn fantastisch. Kortom ik zit hier goed op mijn plaats.

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Berchem en Beerschot in voorprogramma Rode Duivels

Berchem en Beerschot in voorprogramma Rode Duivels

Op zaterdag 23 juni spelen Berchem Sport en Beerschot de voorwedstrijd van België-Tunesië. Tenminste, de oud-spelers van beide clubs spelen

Lees meer