K. Wijnegem VC – KBS   2-4 | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

K. Wijnegem VC – KBS 2-4

📁 Nieuws A-kern, Oefenwedstrijd 🕔29.augustus 2020
K. Wijnegem VC – KBS   2-4

Na een mindere eerste en een veel betere tweede helft heeft Berchem met 2-4 gewonnen op het veld van derdeprovincialer Wijnegem. 

Berchem begon aan de wedstrijd met een zwaar vertimmerde typeploeg. Appels werd na een trap op de voet  uit voorzorg niet opgesteld, en ook  Mauro, El Yazidi, Swennen en Keisers bleven door blessures afwezig. ‘Papi’ Reangelo Manuel was dan weer te laat op de afspraak en diende daarom gedurende de eerste helft vanop de bank toe te kijken. Berchem probeerde het met een driemansdefensie maar werd makkelijk opgevangen door Wijnegem, dat zelf tot zijn eigen verbazing tot een 2-0 voorsprong kwam via twee rake kopballen, de eerste na een snelle counter en de tweede na hoekschop. Ruststand 2-0 waarbij KBS nog geen enkele aanval die naam waardig in elkaar gestoken had.

Dat veranderde meteen na de rust. Berchem speelde plots veel scherper met  Bas Saillart en de ingebrachte Papi Manuel als smaakmakers. In een dolle vijf minuten bediende Papi eerst Bas Saillart die fraai afrondde, bij het tweede doelpunt had hij samen met Leander Beirlant en Jeroen Van Den Driessche een voet in de actie die opnieuw door Bas Saillart werd binnengewerkt, en even later krulde hij een vrije trap heerlijk in de winkelhaak. Tegen het einde van de wedstrijd werd een mooie combinatie tussen Papi en Bas Saillart dan ook nog eens afgewerkt door Jeroen Van Den Driessche. Meteen de 2-4 eindstand van een wedstrijd waarin KBS zowel koud als warm heeft geblazen. Tegen het einde van de wedstrijd moest KBS nog  even met 10 verder, nadat ook Thomas Verstraelen zich blesseerde.

Berchem speelde met: Van Buynder (46′ Milbou), Van Den Driessche, Vermeire (46′ De Kuyffer), Spies, Peers, Nwokoro (46′ El Makhoukhi), Verstraelen, Saillart, Cornelissen (46′ Tindemans), Aheyenka (46′ Manuel), Beirlant (62′ Dupont),

 

Doelpunten: 15′  1-0  / 29′  2-0  / 57′  Saillart 2-1  / 60′  Saillart 2-2   / 61′  Manuel  2-3   / 79′ Van Den Driessche 2-4

2.12.0.0
Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels