KFC Sint-Lenaarts – KBS  4-0 | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

KFC Sint-Lenaarts – KBS 4-0

📁 Oefenwedstrijd, Verslag wedstrijd 🕔22.augustus 2020
KFC Sint-Lenaarts – KBS  4-0
Coach Emmerechts opteerde er ditmaal voor om zijn mogelijke typeploeg gedurende een uur speeltijd te geven, waarna de beloften het laatste halfuur voor hun rekening dienden te nemen. Beide Berchemteams kregen echter na de rust twee doelpunten om de oren van een complexloos Sint-Lenaarts.
Wie de kansen niet benut… In een doelpuntenloze eerste helft rijgde Berchem de mogelijkheden aan elkaar, maar zowel Cornelissen, Peers, El Yazidi, Manuel als Mauro waren er close bij, zonder de spreekwoordelijke sigaar op te kunnen steken. Tussendoor stak voor Sint-Lenaarts ook ex- KBS-belofte Temiz zijn neus aan het venster. Appels was geklopt maar de bal scheerde de lat.
Na de rust kwam er een onkennelijk Berchem uit de kleedkamers. Dat resulteerde in 2 doelpunten voor de plots zeer fris spelende thuisploeg. Net dan was ook de ploegwissel gepland, en vooraleer de boys van de beloftenbubbel goed en wel op hun positie stonden, slikten ook zij 2 extra treffers. In het laatste kwartier hield Sint-Lenaarts de teugels wat losser, maar zelfs een eerredder zat er voor de geel-zwarten niet meer in, al was de wederoptredende Bas Saillart er helemaal op het einde nog het dichtst bij.

Berchem speelde het eerste uur met Appels, Van Den Driessche, Vermeire, El Yazidi, Cornelissen, Mauro, Manuel, Spies, Beirlant, Peers en Nwokoro,

en het laatste halfuur met Milbou, Neiman, Tindemans, Aheyenka, Swennen, Keisers, De Kuyffer, Verstraelen, El Makhoukhi, Dupont en Saillart

Doelpunten: 49′, 60′, 65′, 66′. 

 

 

Deel dit artikel met vrienden