Kort interview: Vinni Audin | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Kort interview: Vinni Audin

📁 Verslag wedstrijd 🕔18.juni 2018
Kort interview: Vinni Audin

Op de eerste training op 19 juli zullen enkele nieuwe gezichten te bewonderen zijn. Het webteam helpt U graag af  van een eerste oeps-momentje en stelt jullie de aanwinsten de komende weken kort voor. Vandaag laten we Vinni Audin, overgekomen van VW Hamme, aan het woord.

 

Vinni, welkom bij Berchem Sport. De meeste supporters zullen je kennen van je knappe goal die je scoorde tegen ons. Kan je jezelf even kort voorstellen?

Uiteraard. Mijn naam is Vinni Audin en ik ben 21 jaar. Momenteel ben ik nog student aan de HoGent, waar ik studeer voor leerkracht Lichamelijke Opvoeding.

Mijn carrière ben ik begonnen bij Waaslandia. Op 8-jarige leeftijd ben ik dan vertrokken naar KSK Beveren, waar ik speelde tot de U11. Toen werd ik opgemerkt door KAA Gent, waar ik vervolgens mijn jeugdopleiding vervolgde tot bij de reserven. Ik ben er ook best trots op dat ik altijd deel heb uitgemaakt van de nationale ploeg tot de U18. Nadien heb ik Gent geruild voor een plekje bij VW Hamme.

Waarom heb je voor Berchem Sport gekozen?

Berchem gaf te kennen dat ze zeer ambitieus zijn naar volgend seizoen toe. Dat de club ook nog een mooie aanhang heeft, maakte de beslissing nog makkelijker.

Wat is volgens jou je beste positie op het veld?

Van nature ben ik een aanvaller maar mijn vorige trainers speelden me ook vaak uit op het middenveld. De meest voorkomende posities zijn op 7, 10 en 11.

Wat is je ambitie bij Berchem Sport?

Ik ben persoonlijk redelijk ambitieus en denk wel dat we komend seizoen gaan meedraaien met de top. Berchem is een club die eigenlijk in 1e Amateur thuishoort. Ik zal er alvast alles aan doen om komend seizoen het beste van mezelf te geven!

Bedankt voor het interview Vinni en we wensen je veel succes!

 

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels