Marc De Mulder stopt als sportief verantwoordelijke | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Marc De Mulder stopt als sportief verantwoordelijke

📁 Clubnieuws 🕔01.maart 2021
Marc De Mulder stopt als sportief verantwoordelijke

Marc De Mulder stopt als sportief verantwoordelijke. Een moeilijke, persoonlijke beslissing na 15 seizoenen met ups en downs. Marc zal Berchem Sport uiteraard ook in de toekomst blijven volgen en, waar nodig, met raad en daad blijven bijstaan. Met onderstaande open brief wenst Marc alle mensen te bedanken met wie hij in de voorbije 15 jaar heeft samengewerkt. Uit naam van de club danken wij hem voor zijn jarenlange inzet. Dankjewel, Marc en tot gauw!

 

Beste supporters en sympathisanten,

Na 15 jaar als sportief verantwoordelijke van mijn moederclub Berchem Sport heb ik besloten te stoppen. Wegens mijn emotionele verbondenheid met de club, is het een moeilijke maar eerlijke beslissing. Ik heb deze taak elke dag, soms ook nacht, met hart en ziel uitgeoefend. Een geschiedenis van 55 jaar: een fantastische tijd als jeugdspeler, speler eerste ploeg en sportief manager.

Ondanks een aantal ontgoochelingen en soms woelige tijden, zullen enkel de mooie momenten in mijn geheugen gegrift blijven. En dat zijn er veel, vooral de promoties.
Bedankt aan alle sponsors, senatoren, oud-spelers, pers, webteam en mensen met een Berchemhart voor de samenwerking en steun.
Aan alle mensen die onbetaald op de achtergrond werken en nooit in de picture komen, met speciale vermelding naar Guido en Lien.
Ik ben dankbaar dat ik heb mogen samenwerken met voorzitters Erik Vermeylen, Marc De Bie, Hugo Claessen, vriend Karel Van Daele en rechterhand Guido De Beule.
Alsook met trainers Gilbert Van Den Bempt, Ives Serneels, Colin Andrews, Philip Van Dooren, Bart Selleslags, Stef Van De Velde, Dirk Geeraerd, Eric Van Meir, Jonas De Roeck, Nicky Hayen, Kevin Van Haesendonck, Frank Magerman, Geert Emmerechts, keeperstrainer Bob Peeters, afgevaardigde Jos Van Doninck, teammanager Ronny Ceusters, dokter Peter Verspeelt, kiné’s Frank Ceuppens en Fred Van Hal, onze materiaalmannen “den Eddy” en Frank.
Natuurlijk ook dank aan alle spelers, maar dat zijn er te veel om op te noemen.

Tenslotte een extra woord van dank aan onze vele supporters en supportersclubs die in goede en slechte dagen steeds paraat stonden en staan. Ik blijf uiteraard onze club volgen en wens hen nog vele sportieve successen!

Marc

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels