Overname KBS in de kiem gesmoord! | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Overname KBS in de kiem gesmoord!

📁 Voetbalnieuws 🕔01.april 2019
Overname KBS in de kiem gesmoord!

De recente overname van K. Rupel-Boom FC door KFCO Beerschot-Wilrijk zou kaderen in een ambitieus plan van Prins Abdullah, de nieuwe geldschieter van onze paarswitte buren van het Kiel. Maar er blijkt nu meer aan de hand.

Prins Abdullah, die een rechtstreekse afstammeling zou zijn van de beroemde Oosterse wiskundige uit de 9de eeuw Al-Chwarizmi, de ‘Vader van de Algebra’, houdt zich zelf namelijk ook vaak bezig met de getallenleer.

In die optiek werd door zijn tussenkomst het magische stamnummer 13 weer aangekocht. Nu blijkt dat Prins Abdullah ook bijzondere interesse toonde in de aanschaf van het stamnummer 2197, omdat dit als de derde macht van het getal 13 een zeer bijzonder getal zou zijn in de numerologie.

De club met dit stamnummer 2197, het bescheiden Waalse voetbalclubje Lirpanée, wil zijn stamnummer echter enkel van de hand doen -en voor een aanzienlijk bedrag dan nog- als KFCO Beerschot-Wilrijk een bepaalde binding met dit stamnummer 2197 kan aantonen.

Om die reden werd Rupel-Boom overgenomen, dat stamnummer 2138 bezit. De optelsom van 13 en 2138 is immers 2151, wat al flink in de buurt van 2197 komt en wat betekent dat KFCO Beerschot-Wilrijk – of beter, prins Abdullah- enkel nog het stamnummer 46 tekort komt om ook Lirpanée over te kunnen nemen.

Dit stamnummer 46 is momenteel echter niet meer in voege, het verdween na de fusie van ASSA Ronse en FC Renaisien tot KSK Ronse. Een mogelijkheid is dat KSK Ronse zich dit oude stamnummer weer aanschaft, om het daarna door te verkopen aan KFCO Beerschot-Wilrijk. Hier vormt zich echter wel een klein probleempje: KSK Ronse is momenteel in handen van hun nieuwe sterke man Patrick Decuyper, en die blijkt het hele plan toch niet zo heel genegen te zijn.

Een andere mogelijkheid -die gelukkig al in de kiem gesmoord werd- zou dan zijn om zowel OH Leuven (stamnummer 18) als Berchem Sport (stamnummer 28) over te nemen, om op die manier alsnog het magische getal 2197 te bereiken.

Het spreekt vanzelf dat elk rechtgeaard lid van onze kleine maar trouwe Berchemfamilie dit plan onmogelijk kon aanvaarden. Wij gunnen Prins Abdullah zijn wiskundige spielereien, maar maken er toch liever geen deel van uit. Wel wensen wij onze Kielse buren nog veel geluk in hun zoektocht naar het dorpje Lirpanée en het bijhorende magische getal 2197!!!

Deel dit artikel met vrienden