Patrick Hantson nieuwe commercieel manager op het Rooi | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Patrick Hantson nieuwe commercieel manager op het Rooi

📁 Bestuur, Clubnieuws, Nieuws A-kern, Sponsors 🕔07.oktober 2020
Patrick Hantson nieuwe commercieel manager op het Rooi

Onze club is opgetogen te kunnen melden dat Patrick Hantson onze nieuwe commercieel manager wordt. Vele supporters zullen hem nog kennen als doelman en/of coach en/of algemeen manager van Berchem Sport. Nu keert hij dus terug naar zijn grote voetballiefde om ook op commercieel vlak te scoren. Een korte voorstelling…

Patrick maakte naam als doelman bij Club Brugge. Daarna stond hij nog in doel bij onder meer Beerschot, Berchem Sport, Tienen en Merchtem. Na het behalen van zijn trainersdiploma, werkte hij als T1 bij verscheidene clubs, waaronder ook Geelzwart. Hij was eveneens manager bij Sint-Niklaas, Berchem Sport en Temse.

De moeilijkste periode als manager beleefde hij in het Ludo Coeckstadion toen aan het tijdperk van de ‘gulle’ Armeen Vasken Cavatti een einde kwam. De club werd geconfronteerd met een schuldenberg, maar overleefde dankzij onder meer Tony Gram en kende een doorstart als vzw Koninklijke Berchem Sport 2004.

Sinds januari 2020 is Patrick met pensioen, na tien jaar beroepsbrandweerman in Antwerpen en 33 jaar hoofd relatiebeheer bij electrogroothandel Eltra te zijn geweest. Voor Patrick is Berchem de club van z’n hart. Hij begint nu aan zijn vierde hoofdstuk op het Rooi.

Patrick staat vanaf nu in voor onze contacten en relaties met (potentiële) sponsors. Hij werkte alvast enkele sponsorpakketten uit, maar onze club staat natuurlijk open voor elk voorstel. Via deze link kan u alvast enkele pakketten ontdekken. Patrick zal ook voor en na iedere thuiswedstrijd in onze altijd sfeervolle Senaat te vinden zijn. Aarzel niet en spreek hem dus gerust aan.

Onze nieuwe commerciële man staat steeds tot uw dienst. U kan hem via onderstaande coördinaten bereiken. Samen maken we van de relatie tussen traditieclub Berchem Sport en uw bedrijf een droomhuwelijk!

Patrick Hantson
Commercieel manager K. Berchem Sport
0475.79.59.19
patrick.hantson@outlook.com

 

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels