Praktische info ‘thuiswedstrijd’ in Merksem | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Praktische info ‘thuiswedstrijd’ in Merksem

📁 Bestuur, Clubnieuws, Nieuws A-kern 🕔28.augustus 2019
Praktische info ‘thuiswedstrijd’ in Merksem

Allereerst wenst Berchem Sport het bestuur van City Pirates Merksem uitdrukkelijk te bedanken voor hun helpende hand. Het is hartverwarmend dat in momenten van nood de Antwerpse clubs iedere vorm van rivaliteit opzij schuiven en het allerbelangrijkste voor ogen houden: een aangename voetbalmiddag voor alle supporters.

Het Berchem-bestuur wenst ook onze tegenstander, Hades Hasselt, te bedanken voor hun flexibele kijk op de situatie en hun medewerking.

Uiteraard verdient ook onze hondstrouwe en luidruchtige aanhang een pluim. De club begrijpt dat het voorbije seizoen door de stadionperikelen allerminst makkelijk was. We hadden u allen graag zondag al ontvangen in ons vernieuwde stadion, maar het is niet anders. Op momenten als deze zit er maar één ding op: met Antwerpse trots door de zure appel bijten. Binnen enkele weken komen we allemaal weer thuis op het Rooi.

  • De algemene inkom bedraagt 12 euro, zowel voor een zit- of een staanplaats dus. De club begrijpt dat dit niet de normale gang van zaken is, maar om organisatorische redenen is dit de beste oplossing. We vragen dan ook om het begrip van onze trouwe supporters voor deze uitzonderlijke situatie. Uw seizoenkaart is uiteraard gewoon geldig.
  • Wie zijn seizoenkaart nog dient af te halen, zal dat aan de inkom van het Jef Mermansstadion kunnen. Wie er toch nog snel eentje wil aanschaffen, zal ook daar terecht kunnen bij onze medewerkers.
  • Om – opnieuw – organisatorische redenen, is de club niet in de mogelijkheid een footlunch te organiseren voor zijn senatoren. Ook de parkeerplekken van onze senatoren verhuizen jammer genoeg niet mee naar Merksem. Dit vanwege het feit dat de club simpelweg niet in de mogelijkheid is om op ‘vreemd terrein’ parkeerplaatsen te reserveren. Opnieuw hopen we op jullie begrip om deze allerminst alledaagse situatie. In de omgeving van het stadion is voldoende parkeergelegenheid, en wie graag voor de wedstrijd toch een hapje gaat eten, kan in verschillende zaken in de ruime omgeving terecht. Of ze er voor aftrap ook ons aller clublied zullen spelen, daar moeten u het antwoord schuldig op blijven…

Rest er ons enkel nog te hopen dat we onze aanhang in volle sterkte mogen ontvangen. Uit, thuis of in Merksem: onze spelers rekenen op uw enthousiaste steun om het nieuwe seizoen met een eerste driepunter te openen.

Leve Berchem Sport!

 

 

 

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels