Rupel Boom FC – KBS   1-0 | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Rupel Boom FC – KBS 1-0

📁 Oefenwedstrijd 🕔07.augustus 2019
Rupel Boom FC – KBS   1-0

Eén grote afwezige vanavond op het veld van SK Reet voor de oefenpartij tegen Rupel Boom: tijdens de rit naar het terrein geraakte Jelle van Kruijssen op de E34 betrokken in een ongeval, waarbij hij gewond naar het ziekenhuis diende gevoerd te worden. In afwachting van verder nieuws over de gevolgen  van het ongeval wensen wij Jelle alvast een spoedig herstel toe!

De wedstrijd dan. Dat er ditmaal tegen een team uit een hogere reeks gespard werd, deed zich dadelijk flink gevoelen. Rupel Boom speelde snel en dominant vanaf het begin en bleef dat gedurende de hele eerste helft volhouden. Een hoekschop die na 8 minuten rechtstreeks tegen de verste paal botste, een schot dat op het halfuur net naast ging na een splijtende voorzet, en Appels die een minuut later de bal in de korte hoek vanonder de lat weghaalde: het hadden evenveel doelpunten kunnen zijn. Plots kwam er dan een kans voor Berchem, maar El Yazidi kon zijn solo net niet afronden. Net voor rusten kreeg Rupel-Boom dan toch wat het verdiende, toen tegen de verre knal van Spaenhoven niets in te brengen viel.

Zoals het er in een oefenwedstrijd aan toegaat werd er na de rust weer flink gewisseld. De partij werd veel evenwichtiger en een aantal beloften combineerden prima mee, zonder echt de forcing te kunnen voeren. Bas Saillart en Roy Mauro kwamen nog dicht bij een doelpunt, maar het bleef bij die 1-0, ook omdat een Boomse spits in de laatste minuut de bal nog onbegrijpelijk over een leeg doel trapte.

Berchem speelde met:

Appels (out ’45) , Meseure (out ’58) , Spies (out ’45) , Peers (out ’58) , Nwokoro (out ’45) , Beirlant, Mauro, El Yazidi (out ’70) , Vallez, Saillart (out ’70) , Cornelissen(out ’45).

Invallers ’46: Van Buynder, Joris, De Kuyffer, Van Den Driessche / 58′: Temiz, Vermeire  / ’70: El Addouly, Verstraelen

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

City Pirates en Berchem doen een 1-2’tje

City Pirates en Berchem doen een 1-2’tje

De oefenwedstrijd van woensdag 21/8/2019 op City Pirates werd door KBS gewonnen met 1-2. Gedurende  de eerste helft had Berchem niet al te veel problemen

Lees meer