STEUN CLUB 28. En bied mee op gesigneerde truitjes | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

STEUN CLUB 28. En bied mee op gesigneerde truitjes

📁 Clubnieuws 🕔15.juni 2019
STEUN CLUB 28. En bied mee op gesigneerde truitjes

De eerste actie die we met Club 28 op poten zetten, gebeurt in samenwerking met wat wij al sinds 1906 – of was het nu 1908? – de Ploeg van ’t Stad noemen. Sportief manager Marc De Mulder vond in de wasmand nog zeven, uiteraard GEDRAGEN en toevallig ook GESIGNEERDE, wedstrijdshirtjes. Die mochten we hebben. Of beter: verkopen. Aan u, allerbeste mede-supporter van deze prachtige club.

Voor minder dan 50 euro doen we ze niet weg. Dat begrijpt u ongetwijfeld wel. Met het opgehaalde bedrag – hoe meer hoe beter – starten we onder meer met het uitbrengen van onze nieuwe merchandising. Denk: t-shirts en truien met oude foto’s, nieuwe retrosjaals (hieronder krijgt u een voorproefje van degene die as we speak van de fabrieksband rollen), pins… Alles in de stijl die onze club kenmerkt: oldskool, zonder de toekomst uit het oog te verliezen. Voetbal, zoals voetbal bedoeld is.

Zo kan u zo stijlvol als ’t maar zijn kan onze club mee uitdragen wanneer u gaat werken, naar de winkel moet van moeder de vrouw of in Benidorm of op Ibiza van een goed glas San Miguel geniet.

Dus, wilt u ons steunen en tegelijkertijd een gedragen én door het hele elftal gesigneerde wedstrijdshirt in uw bezit krijgen? Zoek niet verder en bied mee. Al het opgehaalde geld wordt op een rekening, geopend door het hoofdbestuur en met een volmacht aan Club 28, gestort en gaat integraal naar initiatieven die slechts één doel hebben: de club en zijn supporters ten goede komen en onze liefde voor geel en zwart uitdragen.

Klik op de naam van de speler om op zijn truitje te bieden:

Jelle van Kruijssen 
Bruno Appels
Jawad Absisan
Jeroen Van den Driessche
Roy Mauro
Jamie Meseure
Bas Saillart
Light Nwokoro

 

Hieronder krijgt u alvast een voorsmaakje van de nieuwe sjaals die we met Club 28 hebben ontworpen. Vanaf de eerste training, op donderdag 18 juli, zijn ze te koop!

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels