Supportersdag | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Supportersdag

📁 Geen categorie 🕔26.augustus 2013
Supportersdag

In samenwerking met supportersclub Yells Army 2005 en sfeergroep Legioen 28 organiseert Berchem Sport op zaterdag 21 september een supportersdag. Een dag voor en door de geel-zwarte fans.

Vanaf 15u kan je op het kunstgrasveld terecht voor een open training van onze A-kern. Daarop aansluitend kan je deelnemen aan een heus strafschoppentornooi. Doelwachter van dienst is Berchemlegende Tony Goossens. Voor de jongere supporters, Goossens, ook wel de Zwarte Panter van het Rooi genoemd, was de geel-zwarte doelman van 1967 tot 1981. Hij speelde met Berchem jaren in eerste en tweede klasse. Goossens is nog steeds regelmatig op post om zijn geliefde club aan te moedigen. Speciaal voor onze supportersdag haalt hij zijn keepershandschoenen nog eens uit de kast. Gratis inschrijven voor het penaltytornooi doe je via onze officiële Facebookpagina. Stuur ons een berichtje met je naam en we bevestigen je inschrijving.

Van 17u tot 18u is er een Happy Hour gepland. Een drankje kopen, een tweede gratis dus. Achter de tapkraan zullen onze A-kern spelers plaatsnemen. Gelijktijdig kan je bij de mensen van supportersclub Yells Army terecht voor kip met frietjes, en dit tot 20u. De kip met frietjes kost je de schappelijke prijs van 10 euro. Inschrijven en betalen kan je in de Chalet of via de webstek van de supportersclub. Let wel, op 18 september stoppen de inschrijvingen. Leden van supportersclub Yells Army krijgen nog een klein extraatje aangeboden. Meer info daarover vind je op hun website.

Na het eten kan u in de Chalet terecht voor een geel-zwart feestje. De club zorgt voor een DJ, de sfeer maken we zoals gewoonlijk zelf. Gedurende de ganse dag vind je rond de Chalet kraampjes van supportersclub Yells Army, sfeergroep Legioen 28 en onze eigenste fanshop.

De club, Legioen 28 en Yells Army verwachten u dus op 21 september. Aangezien de Fandag wegens organisatorische omstandigheden in het water viel, besloten de supporters zelf met een initiatief op de proppen te komen. We hopen jullie dan ook in grote getale te mogen begroeten!

supportersdag2013

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Berchem Sport – SK Londerzeel  1-1

Berchem Sport – SK Londerzeel 1-1

Berchem Sport kwam als grote verliezer uit de Duffel-affaire en moest bijgevolg dringend op zoek naar punten. Tegen Londerzeel bleef

Lees meer