Ticketinfo | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Ticketinfo

Ticketinfo

Ticketinfo 2020-2021

Toegangstickets competitiewedstrijden

Staantribune: € 10
Hoofdtribune: € 15
Seizoenkaart staantribune 2020-2021: €140
Seizoenkaart zittribune 2020-2021: €210

Een seizoenkaart geeft voorrang maar geen garantie op een plaats bij beperkte toegang wegens COVID-19. Er wordt geen compensatie voorzien in geval van overmacht.

Rolstoelgebruikers krijgen voortaan GRATIS toegang (inclusief hun begeleider)!
Voor hen is er een plaats gereserveerd voor de hoofdtribune.

KINDEREN tot 14 jaar kunnen GRATIS de wedstrijd bijwonen.
Zij dienen wel op vertoon van hun identiteitskaart een gratis ticket af te halen aan de kassa.

STUDENTEN (tot 25 jaar) en JONGEREN (van 15 jaar tot 18 jaar) betalen slechts 5 euro. U dient steeds uw identiteitskaart en/of studentenkaart mee te brengen en te tonen aan de stewards bij de ticketcontrole.

Seizoenkaart Lid van Verdienste KBS
Oud-spelers van KBS, minimum 3 seizoenen deel uitmakend van de kern eerste elftal, kunnen een voordelige Lid van Verdienste kaart (op naam met foto) aankopen voor € 50. Daarmee hebben zij toegang tot alle competitiewedstrijden.

Vrijkaarten

Berchem Sport zal de door de bondsreglementen bepaald aantal vrijkaarten bezorgen aan tegenstanders en bondsleden. Andere vrijkaarten worden niet verstrekt.

De Senaat

Prijs lidmaatschap per persoon/jaar:  600 euro (excl. 6% btw). Als lid van onze senaat beschikt u tevens over een vaste parkeerplaats op de parking voor het stadion. Meer info : secretariaat@berchem-sport.com

 
BESTEL UW SEIZOENKAART 2020-21 ONLINE

Voornaam

Naam

Straat

Huisnummer + busnummer

Postcode

Gemeente

Geboortedatum

Telefoon

E-mail

Staan- of zittribune

Aantal seizoenkaarten

Ik was abonnementshouder voor het seizoen '20-'21 en wens gebruik te maken van de eenmalige korting van 50% op mijn abonnement voor '21-'22.

Ik wens een factuur en ga akkoord met het vermeerderen van het verschuldigde bedrag met 6% BTW

Hierbij geef ik de toestemming aan Koninklijk Berchem Sport om mijn persoonsgegevens te gebruiken voor o.m. het voeren van de clubadministratie; het versturen van informatie over onze activiteiten, nieuwsbrieven en uitnodigingen; promotie, public relations en communicatie. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. U kan uw toestemming op elk moment intrekken of wijzigingen via een eenvoudig verzoek naar secretariaat@berchem-sport.com.