Truitjes boordevol nieuwe én hondstrouwe sponsors | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Truitjes boordevol nieuwe én hondstrouwe sponsors

📁 Geen categorie 🕔20.april 2021
Truitjes boordevol nieuwe én hondstrouwe sponsors

Geelzwart kan zoals steeds rekenen op trouwe sponsors die de club door dik en dun steunen. Zo zal Optiek Frits Van Den Bosch ook volgend seizoen weer als hoofdsponsor op onze truitjes prijken. Ook vakman RWY Libotte, het bedrijf van een bekend gezicht in de Berchemse spionkop, is volgend seizoen weer te bewonderen op de broekjes. Achteraan op de truitjes, boven het rugnummer, zal zoals vanouds badkamerspecialist Lafiness te zien zijn.

We mogen ook twee nieuwe sponsors verwelkomen – waaronder een oude bekende. Zo keert KwadrO terug naar het Rooi én de achterzijde van onze tenues. Daarnaast is onze club trots aan te kondigen dat vanaf volgend seizoen ook Riginov – Diamonds, Jewelry, Timepieces op onze broekjes zal staan.

Op de mouwen is nog plek om uw bedrijf visibiliteit te geven. Interesse? Neem dan contact op met onze commerciële man, Patrick Hantson. Dat kan op het nummer 0475 79 59 19. Uiteraard is Patrick ook de man om alle andere sponsorideeën mee te bespreken.

We danken al onze sponsors van ganser harte. Op een sportieve samenwerking, waarbij zowel Berchem Sport als alle sponsors veelvuldig scoren!

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels