Voorbeschouwing: Berchem – KVW Zaventem | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorbeschouwing: Berchem – KVW Zaventem

📁 Voorbeschouwing 🕔23.november 2013
Voorbeschouwing: Berchem – KVW Zaventem

Na de verdiende driepunter op het veld van Grimbergen, kan de geel-zwarte aanhang hoopvol toeleven naar de komst van koploper Woluwe-Zaventem. Met drie gelijkspelen op rij loopt het niet zo erg lekker voor de Vlaams-Brabanders.

Onze zondagse tegenstander raasde in eerste instantie door de reeks. Zeven overwinningen op rij, met enkele knappe uitslagen tegen o.a. La Louvière en Patro Eisden, zorgden er voor dat Woluwe-Zaventem negen punten voorsprong aan de leiding staat. Voorlopig kon enkel Hasselt de drie punten wegkapen in het Gemeentelijk Sportstadion.

Sinds Woluwe-Zaventem in 2008 naar derde klasse promoveerde, speelde de club maar liefst vier keer de eindronde voor promotie naar tweede. Dit jaar zou het wel eens het seizoen van de kampioenstitel kunnen worden.

Bij Geelzwart kan coach Geeraerd weer beroep doen op Van Dessel. Hij keert terug uit schorsing. Boujouh, Kocak en De Cock speelden vrijdagavond met de beloften op het veld van Rupel Boom. Doelman Vermeylen is dan weer twijfelachtig voor de wedstrijd zondag. Melkert tot slot is aan individuele looptrainingen begonnen.

Zondag om 15u ontvangen we de leider.

Leve Berchem Sport!

Deel dit artikel met vrienden