Voorbeschouwing: Berchem Sport – Bocholt VV | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorbeschouwing: Berchem Sport – Bocholt VV

📁 Voorbeschouwing 🕔15.augustus 2013

Na de vroege uitschakeling in de Beker van België vorige zondag tegen Esperanza Neerpelt kan Geelzwart zich nu volledig focussen op de competitiestart. Het seizoen van de bevestiging begint nu donderdag, om 19u op het Rooi. Tegenstander van dienst is het Limburgse Bocholt.

Bocholt VV speelde vorig seizoen na een knap voetbaljaar de eindronde voor promotie naar tweede klasse. Patro Eisden bleek echter te sterk en knikkerde de wit-zwarten uit de race naar tweede. De voorbereiding van stamnummer 3062 liep, zachtjes uitgedrukt, niet van een leien dakje. De Limburgse club kon geen enkele voorbereidingswedstrijd tot een goed einde brengen. FC Eindhoven (1-3), SK Bree (1-3), Lommel United (2-0), Neerpelt (3-0), Overpelt (4-1) én Dessel Sport (1-0) bleken te sterk voor Bocholt. Voor de Beker van België werd echter wel gewonnen, de club bekert na strafschoppen verder ten koste van Spa.

Net als vorig jaar eindigde voor Geelzwart het bekeravontuur al na een wedstrijd. De hoop op een gedroomd bekertreffen op het hoogste niveau mogen we dus weer twaalf maandjes opbergen. Wat u misschien opviel tijdens het bekerduel vorige zondag was dat onze aanwinst Dickson niet in de kern zat. Wegens een foutje in de papiermolen was onze nieuwste middenvelder niet speelgerechtigd. Het euvel werd opgelost en donderdag tegen Bocholt is hij wel inzetbaar.

Donderdag, om 19u, beginnen we eraan. Een nieuw seizoen, een nieuwe reeks en een hoop nieuwe tegenstanders!

Leve Berchem Sport!

Deel dit artikel met vrienden