Voorbeschouwing Berchem Sport – Bocholt | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorbeschouwing Berchem Sport – Bocholt

📁 Voorbeschouwing 🕔14.december 2018
Voorbeschouwing Berchem Sport – Bocholt

De laatste wedstrijd voor de winterstop is de eerste van de terugronde. Berchem Sport ontvangt zondag Bocholt VV op het Rooi. Normaal moest dat de 1e speeldag al gebeurd zijn, maar toen was ons stadion met noodtribune nog niet klaar en speelden we eerst uit bij Bocholt.

Die eerste competitiematch verloor geel-zwart met 3-1. Niet verrassend, want nagenoeg al onze middenvelders waren geblesseerd (dat is er ondertussen helaas niet veel beter op geworden) en Bocholt is een van de beste ploegen in onze reeks. Bocholt VV sloot de heenronde af op de 2e plek op slechts 1 punt van provinciegenoot Hasselt. Die kloof was een paar weken geleden een stuk groter, maar leider Hasselt leed de laatste weken een paar keer puntenverlies en Bocholt won zijn laatste vijf wedstrijden. Vorig weekend leek nochtans puntenverlies in de maak, want Bocholt stond 0-2 achter tegen Cappellen. Twee doelpunten van goalgetter Christophe Bertjens en een treffer in de laatste minuut leverden Bocholt alsnog de drie punten op.

Kunnen we dit keer wel winnen van Bocholt? Nu hebben we het thuisvoordeel mee, maar wat betekent dat? Met slechts 1 zege op eigen veld tot nu toe kan Berchem dit seizoen helemaal niet van een thuisvoordeel spreken. Daarnaast mist Berchem met Mauro, Meseure en Vallez weer drie middenvelders. De omstandigheden zitten dus niet helemaal mee, maar moeilijk gaat ook!

Vermoedelijke selectie: Brosens, Van Buynder, Van Den Driessche, Van De Velde, Nwokoro, Peers, Geenens, Michiels, Saillart, Absisan, Kabir, Carrez, Hamdi, Van Kruissen, Maluka

Aftrap zondag om 15u, komaan Berchem!

 

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels