Voorbeschouwing Berchem Sport – Ciney | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorbeschouwing Berchem Sport – Ciney

📁 Voorbeschouwing 🕔19.oktober 2013
Voorbeschouwing Berchem Sport – Ciney

Voor Geelzwart begint zondag een erg belangrijk tweeluik. Met een thuiswedstrijd tegen Ciney en een week later de trip naar Huy krijgen we de kans onze rechtstreekse tegenstanders weer in te lopen. Verliezen betekent een serieuze achterstand in het klassement.
Ciney promoveerde in hetzelfde seizoen als Berchem weer naar derde afdeling. De Naamse club werd in 1925 boven het doopvont gehouden en was een ware liftploeg tussen de provinciale reeksen en bevordering. Sinds 2005 speelde de club weer in vierde klasse, om na enkele succesvolle degradatie-eindrondes en twee mislukte promotie-eindrondes naar derde afdeling te promoveren.

Door het verlies thuis tegen Patro Eisden en op bezoek bij La Louvière is de druk weer opgevoerd in Berchem. Geelzwart kan echter niet rekenen op een voltallige kern. Naast de langdurig gekwetste Melkert, is ook Boujouh een tijd uit. De flankaanvaller blijft zes weken aan de kant wegens een operatie. Kocak traint dan weer mee en ook Van Dessel wordt verwacht fit te zijn tegen zondagmiddag.
Afspraak zondag om 15u op het Rooi. Bij winst klampen we weer aan, de steun van de aanhang is dus meer dan welkom.

Leve Berchem Sport!

Deel dit artikel met vrienden