Voorbeschouwing Berchem Sport – SK Londerzeel | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorbeschouwing Berchem Sport – SK Londerzeel

📁 Voorbeschouwing 🕔26.september 2020
Voorbeschouwing Berchem Sport – SK Londerzeel

Op de tweede speeldag komt SK Londerzeel naar Berchem. Geel-zwart gaat voor een 6 op 6 bij de competitiestart, maar de bezoekers zullen iets willen rechtzetten na de pandoering tegen Cappellen van woensdag. Wie trekt morgen aan het langste eind?

Het was een opvallende uitslag woensdagavond: Londerzeel – Cappellen 0-5. Heeft Londerzeel een zwakke ploeg dit seizoen? Nee, we mogen ons niet blindstaren op die zware cijfers, want we lazen dat Londerzeel ook z’n mogelijkheden had en dat Cappellen enorm efficiënt was. Het derde doelpunt werd trouwens gemaakt door Nesta Vallez, die de voorbije twee seizoen voor ons speelde.

Berchem Sport pakte diezelfde woensdagvond de drie punten mee vanuit Wijgmaal, of beter Oud-Heverlee. Net als in de bekermatch tegen Turnhout was het de jonge Thomas Verstraelen die als invaller de winning goal maakte. Zo doen we alvast beter dan vorig seizoen, toen we in de ontmoetingen met Wijgmaal 1 op 6 haalden.

Ook tegen Londerzeel speelden we vorig seizoen twee keer. In Londerzeel behaalde Berchem een spectaculaire overwinning (3-4). Op eigen veld speelden we 1-1 gelijk tegen de Vlaams-Brabanders. Toen de competitie stopgezet werd, stond Londerzeel 9e met één punt minder dan Berchem. In de beker won Londerzeel dit seizoen twee wedstrijden, maar Thes Sport bleek in de vierde ronde te sterk.

De wedstrijd van zondag zou de terugkeer van Jelle Van Kruijssen naar het Rooi betekenen. Onze gewaardeerde goalgetter van de voorbije jaren moest de voorbije wedstrijden echter missen vanwege een blessure en het ziet er niet naar uit dat hij zondag al terug op het veld zal staan. Jamie Meseure maakte deze zomer ook de overstap van Berchem naar Londerzeel en is er normaal wel bij.

Bij Berchem is Mauro out. Van den Driessche, Tindemans en Beirlant zijn onzeker.

Vermoedelijke selectie: Appels, Van Buynder, Van den Driessche (?), Vermeire, Spies, Peers, Nwokoro, De Kuyffer, Swennen, Tindemans (?), Cornelissen, Verstraelen, Saillart, Beirlant (?), El Yazidi,  Manuel Reangelo, El Makhoukhi

Vergeet u ook niet te registreren voor aanvang van de wedstrijd, via de QR-code of deze link: https://app.blablaspot.be/koninklijk-berchem-sport-2004-vzw

Aftrap om 15u. Komaan Leeuwen!

Deel dit artikel met vrienden