Voorbeschouwing KVV Vosselaar – Berchem Sport | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorbeschouwing KVV Vosselaar – Berchem Sport

📁 Voorbeschouwing 🕔06.september 2019
Voorbeschouwing KVV Vosselaar – Berchem Sport

Berchem Sport opent zaterdag de tweede speeldag van 2e Amateur B op het veld van KVV Vosselaar. De wedstrijd stond aanvankelijk gepland op zondagnamiddag, maar werd op vraag van de thuisploeg verplaatst naar zaterdagavond 18u. Beide teams gaan op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen.

Net als Berchem nam Vosselaar het vorig weekend op tegen een club uit Hasselt. KVV Vosselaar speelde op het veld van Sporting Hasselt en verloor met 1-0. Een pijnlijke nederlaag voor de Kempense club, want het doelpunt viel pas in blessuretijd. Berchem ontving RC Hades Hasselt in Merksem en speelde 1-1 gelijk. Dat is alvast een vooruitgang ten opzichte van vorig seizoen, want toen verloor Berchem beide confrontaties tegen Hades.

Tegen Vosselaar, dat vorig jaar 10e eindigde, won Berchem dan weer telkens. In Vosselaar werd het 1-3, thuis zelfs 5-0. Of het nu ook zo vlot zal gaan is nog maar de vraag. KVV Vosselaar wierf deze zomer onder andere een speler aan die al kampioen werd in deze reeks. We hebben het over Dimitri Hairemans, de tweelingbroer van Geoffry die deze week van Antwerp naar KV Mechelen verhuisde. Voor de Berchemsupporters is Dimitri natuurlijk vooral de middenvelder die twee seizoenen voor Berchem uitkwam en zijn aandeel had in de titel van geel-zwart in het seizoen 2016-2017. Vorig seizoen zat Hairemans bij Zwarte Leeuw, maar door een zware blessure zat zijn seizoen er al vroeg op.

De resultaten in de Croky Cup laten alvast het beste vermoeden voor Vosselaar. De Kempenaren schakelden met Patro Eisden de kampioen van vorig seizoen uit, won de ronde daarop aan de kust tegen KSC Blankenberge. Vosselaar werd uiteindelijk pas uitgeschakeld in de vijfde ronde na verlengingen tegen Rupel Boom, net als Patro in eerste amateur actief. In de beker was Vosselaar dus succesvoller dan geel-zwart, maar hopelijk kunnen onze jongens in de competitie de bovenhand nemen.

Selectie:Appels, Van Buynder, Van den Driessche, Spies, Vermeire, Peers, Nwokoro, Meseure, Mauro, Cornelissen, Vallez, , Saillart, El Yazidi, Beirlant, Van Kruijssen, Temiz, Verstraelen.

Aftrap zaterdag om 18:00 in het Konijnenbergstadion in Vosselaar.

Komaan Berchem!

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Voorbeschouwing Berchem Sport – Wijgmaal

Voorbeschouwing Berchem Sport – Wijgmaal

Berchem Sport ontvangt morgen Olympia Wijgmaal. De voorbije wedstrijden speelde geel-zwart tegen teams die hoger gerangschikt staan, Wijgmaal daarentegen is

Lees meer