***Wedstrijd uitgesteld*** Voorbeschouwing Sporting Hasselt – Berchem Sport | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

***Wedstrijd uitgesteld*** Voorbeschouwing Sporting Hasselt – Berchem Sport

📁 Voorbeschouwing 🕔02.oktober 2020
***Wedstrijd uitgesteld*** Voorbeschouwing Sporting Hasselt – Berchem Sport

Zaterdagavond speelt Berchem Sport op het veld van Sporting Hasselt. De Limburgers pakten 6 op 6 en ook geel-zwart verloor nog niet. Krijgen we een eerste nederlaag voor een van beide teams of wordt het een gelijkspel?

Sporting Hasselt speelt voor de derde wedstrijd op rij tegen een Antwerps team. Op de eerste speeldag won Hasselt met 2-1 van Lyra-Lierse, de club die ons uit de beker knikkerde. Vorig weekend klopten de Limburgers Cappellen met 1-3. Dankzij die twee zeges is Sporting Hasselt leider in onze reeks, samen met Hoogstraten en Hades Hasselt.

Berchem Sport speelde vorig weekend gelijk tegen Londerzeel. Sporting Hasselt versloeg met Cappellen een ploeg die 0-5 won van Londerzeel. Dan moet winnen van Berchem ook wel lukken voor de Limburgers? Gelukkig is voetbal een stuk complexer dan simpele logica en zijn we dus zeker niet bij voorbaat verloren.

Twee seizoenen was Berchem ook geen favoriet in Hasselt, maar slaagde het er toch in te winnen. De thuisploeg was toen nog in de race om de titel, maar een sterk Berchem won verdiend met 1-3. Vorig seizoen hield Hasselt de punten wel thuis. Na een door Hasselt gedomineerde eerste helft en een evenwichtige tweede helft wonnen de Limburgers met 3-2.

Tindemans en Beirlant sloten deze week opnieuw aan bij de groep en ook Mauro staat dicht bij een terugkeer, maar is nog niet klaar voor de match tegen Hasselt.

Selectie: Appels, Van Buynder, Van den Driessche, Vermeire, Spies, Peers, Nwokoro, De Kuyffer, Swennen, Cornelissen, Verstraelen, Saillart, Beirlant, El Yazidi,  Manuel Reangelo, El Makhoukhi

Uitsupporters zijn welkom morgen. Aftrap zaterdag om 20u in het Stedelijk Sportstadion Hasselt.

Komaan Leeuwen!

Update zaterdagochtend: vanwege een coronageval gaat de wedstrijd niet door.

Deel dit artikel met vrienden