Voorverkoop thuismatch Londerzeel + verkoop seizoenskaarten | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorverkoop thuismatch Londerzeel + verkoop seizoenskaarten

📁 Clubnieuws, Nieuws A-kern 🕔19.september 2020
Voorverkoop thuismatch Londerzeel + verkoop seizoenskaarten

Dinsdagavond (22 september), van 19 tot 21u, vindt er in onze Senaat een voorverkoop plaats voor onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Zondagmiddag om 15u ontvangen we SK Londerzeel, waar onze voormalige goalgetter Jelle Van Kruijssen nu speelt. Wie een seizoenskaart heeft, hoeft zich uiteraard géén ticket aan te schaffen.

We herinneren u eraan dat door de huidige maatregelen we maar een beperkt aantal toeschouwers mogen toelaten in het stadion. Wil je zeker zijn van je plek? Koop dan zeker je ticket in voorverkoop. We zullen via onze online kanalen communiceren na de voorverkoop, zodat wie er niet geraakt, weet of en hoeveel tickets er nog beschikbaar zijn aan de loketten op zondag.

Wil je voor de rest van het seizoen helemaal zeker zijn van je plekje op de tribune? Schaf je dan nog snel een seizoenskaart aan. Die zal ook dinsdagavond af te halen zijn. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken of tijdens de week je voorverkoopticket te komen kopen. Dat kan gemakkelijk online via deze link: https://berchem-sport.com/seizoenkaarten-2020-21/

Ook voor de thuiswedstrijd tegen Londerzeel is er een mondneusmaskerplicht in het hele stadion en dien je je te registreren.

 

Deel dit artikel met vrienden