Zaterdag 15 juni: Move to Sport Cup voor MS | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Zaterdag 15 juni: Move to Sport Cup voor MS

📁 Geen categorie 🕔10.juni 2019
Zaterdag 15 juni: Move to Sport Cup voor MS

Mocht het nog niet in uw agenda staan, zet het er dan snel in. Volgende zaterdag, 15 juni, vindt op de terreinen van Ik Dien in Edegem de “Move to Sport Cup” plaats. Om 13u30 geeft een BV-elftal met o.m. Nico Sturm, Jonas Van Geel, Jelle Cleymans, Bruno Vanden Broecke, Guga Baul en Rik Verheye de MS Starts, partij.

Vanaf 14u30 trekken oud-spelers van Berchem Sport, Antwerp, Beerschot en KV Mechelen de voetbalschoenen nog eens aan in een mini-tornooi. De lijst met spelers die hun medewerking toezegden is op z’n minst indrukwekkend te noemen: Paul Van Asch, Guy Bleyen, Robert Van de Sompel, Karim Bachar, Alain Zagers, Stefan Delalieux, Rudi Milonton voor Berchem Sport; Rudy Taeymans, Pedrag Ristovic, Zinho Chergui, Marc Van der Linden, Dejan Mitrovic, Roel Van Hemert, Bimbo Fatokun (Antwerp); Patrick Vervoort, Nick Schippers, Marc Schaessens (Beerschot); Piet Den Boer, Joachim Benfeld, Alain Denil, Jonas De Roeck, Joël Bartholomeusen, Jeroen Mellemans (KV Mechelen). Het is maar een lukrake greep uit de lange lijst. Vele anderen zullen hun gewezen ploegmaats komen aanmoedingen.

De inkom is gratis, maar u kan vrijblijvend steunkaarten kopen bij Rudi Milonton, Paul van Asch of ter plaatse. De opbrengst gaat naar de vzw Move to Sport en het wetenschappelijk onderzoek in de stijd tegen Multiple Sclerose;

 

 

Deel dit artikel met vrienden