Bericht aan de supporters – Trainer Kevin Van Haesendonck | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Bericht aan de supporters – Trainer Kevin Van Haesendonck

📁 Bestuur, Clubnieuws 🕔28.augustus 2018
Bericht aan de supporters – Trainer Kevin Van Haesendonck

Beste supporters,

De voorbereiding op het seizoen 2018-2019 heeft al heel wat voeten in de aarde gehad. Wij zijn ons allen daar ten zeerste van bewust. Vandaar dat ik vandaag dit schrijven tot jullie richt.

Tot op heden hebben we geen vlekkeloze voorbereiding achter de rug. Het inpassen van tal van nieuwe spelers, de perikelen rond de vernieuwing van het stadion, de blessures van een aantal sterkhouders,… Toch willen we dit niet als excuses inroepen maar juist als motivatie om hier samen, als Berchem Sport, sterker uit te komen.

Om die reden, willen we jullie, uit naam van technische, medische staf en spelersgroep, oproepen om ons de komende weken dubbel en dik te steunen en te komen aanmoedigen. Op de manier waarop ik de afgelopen vijf seizoenen jullie heb mogen leren kennen: talrijk, gepassioneerd, ludiek en met luide stem. Supporters die vechten voor hun club, in momenten van glorie(herinner u het kampioenenjaar van 2 jaar geleden), maar zeker ook wanneer het moeilijk loopt zoals afgelopen seizoen. Steeds stonden jullie daar door weer en wind, in Limburg, Antwerpen of zelfs het verre Virton. Met slechts 1 gezamenlijk doel: Berchem Sport samen vooruit duwen.

Iedereen in de club doet er alles aan om de club te doen groeien. Dit levert uiteraard groeipijnen op, maar steeds door mensen die hun hart op de juiste plaats en bij onze club, Berchem Sport, hebben. Laten we die mensen en alle betrokken partners van Berchem Sport zien waar wij voor staan en ik beloof u een ploeg die er voor 200% tegenaan gaat. Laat ons Bocholt massaal geel en zwart kleuren en toon onze nieuwe spelers waarom ze naar onze club en die fantastische supporters gekomen zijn. Komaan leeuwen!!

Uw coach

Kevin Van Haesendonck

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels