Club 28

Maak kennis met Club 28

Omdat een club alleen maar kan bloeien en groeien door de niet-aflatende steun van zijn trouwe fans, medewerkers, sympathisanten, ouders, sponsors en bestuurders nemen we onze geel-zwarte pen ter hand en richten ons tot u: het kloppende hart van Berchem Sport.

Maakt u alsjeblief kennis met ‘Club 28’. De supporters die er achter schuilgaan, kent u ongetwijfeld. Al was het maar van ziens op de club, op verplaatsing, in de kantine. Als pas opgericht en onafhankelijk orgaan, willen we maar één ding: de club met allerhande acties en ondersteuning ten goede komen. We ambiëren allerminst een zitje in de bestuurskamer, en nog minder willen we onze povere kennis van het tactische voetbalspel laten doorsijpelen in de besprekingen tussen coach en kapitein.

Wat we wel willen, is Berchem Sport in al zijn geledingen dichter bij elkaar brengen. Zodat u weet waar en wanneer u uw geliefde club kan helpen, zodat de bestuurskamer weet wat er leeft onder u allen. En dit niet alleen voor de trouwe supporters die door weer en wind hun club steunen tot in het verre Virton, maar ook voor ouders die via de jeugdwerking langzaamaan een geel-zwart hart ontwikkelen, jonge kerels die ieder weekend alles geven om met hun makkers van het G-elftal de geel-zwarte spirit uit te dragen, slapende supporters die maandagochtend hun krant meteen openslaan op de regiopagina’s van het sportkatern om te lezen wa den Baarchoem éé gedoan…

De club is zoveel meer dan elf spelers en een trainer

De club, dat bent u allen. De club, dat zijn wij. Samen. En samen zijn we in staat tot grootste dingen. Bewijs daarvan zijn de vele vrijwilligers die Berchem Sport rijk is en die dag in dag uit in de weer zijn om Stamnummer 28 de grandeur te geven die het verdient. Want vergis u niet, het gevoel ergens bij te horen en iets te betekenen, is zoveel mooier dan de elfendertig titels die pakweg Club Brugge of Standard al in de prijzenkast hebben staan.

In samenspraak met het hoofdbestuur van Berchem Sport, hebben we een creatieve cel opgericht. We willen een brug slaan tussen de bestuurskamer en de tribune. Door een open communicatie op te zetten, door de club bij te staan waar nodig en door allerhande acties en initiatieven te lanceren.

Ons eerste doel is kennismaken met u allen. Zodat u weet dat we bestaan, en dat we het beste willen voor onze geliefde club. Alles wat we organiseren heeft één doel, and one goal only: Berchem Sport steunen.

Club 28: Voetbal, zoals voetbal bedoeld is.

Vragen, opmerkingen of bruist u zelf van de ideeën? Mail naar club_28@outlook.com.