Commercieel

Als u wilt gezien worden, dan bent u bij Berchem Sport op het juiste adres

Niet alleen in het Ludo Coeckstadion zullen alle ogen gericht zijn op de spelers en de talrijke reclameborden in en rond het stadion, maar natuurlijk ook in de huiskamer.

De Antwerpse regionale televisiezender ATV brengt regelmatig reportages en wedstrijdverslagen, wat zorgt voor een nog breder bereik. Ook ons eigen internet-tv kanaal en de gekende lokale kranten zorgen ervoor dat uw reclame niet ongezien blijft.

Bent u geïnteresseerd om uw naam aan onze club te verbinden? Berchem Sport heeft een hele reeks mogelijkheden uitgewerkt waarin u zich allicht kan vinden, enkele daarvan vindt u hieronder.

Sponsoring op maat is altijd bespreekbaar

Wij hopen u weldra te mogen begroeten.

Voor meer info, mail naar secretariaat@berchem-sport.com

Enkele sponsormogelijkheden:

Boarding (achter de twee doelen)

Doek 5,7 meter op 1,2 meter: 1.250 euro + aanmaakkosten.

Doek 5,7 meter op 2,7 meter: 2.500 euro + aanmaakkosten.

Wedstrijdbal / wedstrijdshirt

Voor de thuiswedstrijden van onze club bestaat de mogelijkheid een wedstrijdbal of wedstrijdshirt te schenken. De naam van de schenker/sponsor wordt aangebracht op een bord, dat een gans seizoen lang opgehangen blijft in de De Senaat en in onze hoofdtaverne.

Voor aanvang van de wedstrijd wordt de naam van de sponsor eveneens vermeld via microreclame. Prijs per wedstrijdbal/wedstrijdshirt: 500 euro.

Shirtreclame

  • Hoofdsponsoring1ste ploeg: 15.000 euro (+ gehele jeugd: 15.000 euro extra per jaar met een driejarig contract) + aanmaakkosten.
    Bijkomende return wordt geleverd in de vorm van een aantal lidkaarten voor De Senaat, parking (aantal plaatsen overeen te komen) en 20 meter boarding (overkant zittribune).
  • Rugsponsoring7.500 euro + aanmaakkosten
    + helft van bijkomende return (zie A)
  • Broek of mouwen3.000 euro + aanmaakkosten

Website

Ook online lokt Berchem Sport heel wat volk. Onze website en sociale mediakanalen – waaronder een Facebookpagina met meer dan 7.500 volgers – zijn de ideale plek voor uw bedrijf om gezien te worden. Sponsoring online kan na bespreking of als bijkomstige return vanaf een te bespreken sponsorbedrag.

De Senaat

Het alternatief voor loges en business-seats dat sinds jaren aangeboden wordt bij Berchem Sport heet De Senaat.

De Senaat is een privéclub, een selecte ontmoetingsplaats waar sponsors en genodigden voor elke thuiswedstrijd kunnen genieten van een uitstekend diner en onder de rust en na de wedstrijd samenkomen om over voetbal, zaken en andere onderwerpen van gedachten te wisselen. Een warm en gezellig interieur zorgt vrijwel altijd voor urenlang gewaarborgd gezellig samenzijn.

Het hoogtepunt van de middag is uiteraard het beleven van de  voetbalwedstrijd in onze business seats. Bovendien beschikt de senaat ook over een beperkt aantal indoor-seats zodat de dames graag zullen meekomen.
Als lid van onze Senaat beschikt u tevens over een vaste parkeerplaats op de parking voor het stadion.

Prijs lidmaatschap per persoon/jaar:  600 euro (excl. btw)

Lunch in de senaat 50 euro per persoon (prijs excl. wijn en dranken). Niet-leden betalen de prijs van € 65 per persoon (prijs excl. wijn en dranken). In deze prijs is een plaats in de gewone zittribune voorzien.

Voor vergaderingen, recepties en feestjes kan u één van onze lokalen afhuren

  • De senaat: 275 euro excl.btw voor 3 uur

Deze prijs omvat bediening en opkuis en één bar/zaalverantwoordelijke.

Afhankelijk van de aantal gasten, zorgen we voor extra barpersoneel, prijs van de Senaat voor     3 uur is dan 325 euro excl.btw voor 3 uur.

Per begonnen extra uur is er een extra zaalkost van 50 euro excl.btw.

Dranken aan de geldende prijzen.

Voor meer info en reservering kan u mailen naar secretariaat@berchem-sport.com