Bestel nu je seizoenkaart online! | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Bestel nu je seizoenkaart online!

📁 Clubnieuws 🕔22.juli 2021
Bestel nu je seizoenkaart online!

En of we allemaal het voetbal hebben gemist de voorbije lange maanden. Maar niet getreurd, het nieuwe seizoen staat voor de deur. Hoog tijd om je nieuwe seizoenkaart te bestellen, dus!

Prijs voor de staantribune is 140 euro. Een seizoenkaart voor onze zittribune kost u 210 euro. Mensen die in het bezit zijn van een seizoenskaart 2020-2021 kunnen dit seizoen (2021-2022) hun seizoenkaart aankopen aan halve prijs. U kan dit in het formulier hieronder aanvinken. Ontving u geen bevestigingsmail, kijk dan even in je spamfolder.

Eerste afhaalmoment: de eerste training, op zaterdag 17 juli vanaf 10.30u. Andere afhaalmomenten worden weldra gecommuniceerd via onze website en sociale media.

Voornaam

Naam

Straat

Huisnummer + busnummer

Postcode

Gemeente

Geboortedatum

Telefoon

E-mail

Staan- of zittribune

Aantal seizoenkaarten

Ik was abonnementshouder voor het seizoen '20-'21 en wens gebruik te maken van de eenmalige korting van 50% op mijn abonnement voor '21-'22.

Ik wens een factuur en ga akkoord met het vermeerderen van het verschuldigde bedrag met 6% BTW

Hierbij geef ik de toestemming aan Koninklijk Berchem Sport om mijn persoonsgegevens te gebruiken voor o.m. het voeren van de clubadministratie; het versturen van informatie over onze activiteiten, nieuwsbrieven en uitnodigingen; promotie, public relations en communicatie. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. U kan uw toestemming op elk moment intrekken of wijzigingen via een eenvoudig verzoek naar secretariaat@berchem-sport.com.

Deel dit artikel met vrienden