Korte babbel met Jamie ‘Mister Promotie’ Meseure | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Korte babbel met Jamie ‘Mister Promotie’ Meseure

📁 Interview 🕔23.juni 2018
Korte babbel met Jamie ‘Mister Promotie’ Meseure

Op de eerste training op 19 juli zullen enkele nieuwe gezichten te bewonderen zijn. Het webteam helpt U graag af  van een eerste oeps-momentje en stelt jullie de aanwinsten de komende weken kort voor. Vandaag laten we Jamie Meseure, overgekomen van Rupel-Boom, aan het woord.

 

Jamie, alvast welkom bij Berchem Sport. Kan je jezelf even kort voorstellen?

Ik ben dus Jamie Meseure en ben 25 jaar. Op dit moment werk ik als procesoperator bij een chamiebedrijf in de Haven van Antwerpen (Noordnatie)

Mijn jeugdopleiding heb ik genoten bij Beerschot en Antwerp. Als we dan verder gaan als speler van de eerste ploeg, kwam ik uit voor Dessel Sport, Oosterzonen en Rupel Boom.

Waarom heb je voor Berchem Sport gekozen?

Ik volg de ploeg al van tijdens jullie kampioenenjaar toen ik alle thuiswedstrijden heb bijgewoond. Toen kwam ik kijken voor mijn beste maat Roy en goede vrienden Jelle en Thomas. Ik heb toen al mogen meegenieten van de fantastische samenhang binnen de club en toen de club me hun sportieve ambitie voorlegde voor volgend seizoen, heb ik niet lang getwijfeld om een contract van 2 seizoen te ondertekenen. Jammer dat de club vorig seizoen degradeerde want ik had graag met deze ploeg de reeks in 1e Amateur aangevat.

Wat is volgens jou je beste positie op het veld?

Mijn beste posities zijn op de 6 en 8 maar ik ben zeer polyvalent en speel waar de coach me neerzet.

Wat is je ambitie bij Berchem Sport?

Zo ver mogelijk komen met deze groep. Er is voldoende kwaliteit aanwezig om dit te verwezenlijken. Leuk weetje: ik ben met mijn laatste 3 clubs telkens gepromoveerd dus Berchem moet en zal ook in dat rijtje komen!

Op het einde van vorig seizoen raakte je nog ernstig geblesseerd. Hoe verloopt de revalidatie en haal je de start van de voorbereiding?

Ik zit momenteel aan een tiental trainingen per week en sta al redelijk voor op schema. Tijdens de voorbereiding zal ik echter nog individueel moeten opbouwen met de kiné. Als alles zo vlot blijft gaan, zal ik normaal hoogstens 4 wedstrijden moeten missen.

Bedankt voor het interview Jamie en wij hopen dat de revalidatie vlot blijft gaan. We kijken ook alvast uit naar de feestjes in de Chalet die je maten op Facebook beloofden bij een overwinning. 😉

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Reacties na een felbevochten zege

Reacties na een felbevochten zege

Onder een stralende nazomerzon heeft Berchem Sport  de driepunter  kunnen meegraaien uit Hamme. Berchem speelde al bij al een goede partij, maar toch

Lees meer