Stefan Van Loock signeert ‘1895 – 125 jaar Ontroerend Erfgoed’ voor en na Berchem – Hasselt | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Stefan Van Loock signeert ‘1895 – 125 jaar Ontroerend Erfgoed’ voor en na Berchem – Hasselt

📁 Clubnieuws 🕔06.januari 2020
Stefan Van Loock signeert ‘1895 – 125 jaar Ontroerend Erfgoed’ voor en na Berchem – Hasselt

Stefan Van Loock – auteur, persverantwoordelijke bij de Belgische voetbalbond en voormalig sportjournalist (u kent hem ongetwijfeld nog van ‘Goal’ op VTM, ettelijke jaren geleden) – heeft een nieuw boek uit: ‘1895 – 125 jaar Ontroerend Erfgoed’. In deze uiterst fraaie salonturf brengt Van Loock 125 kleine, grote, bekende en ietwat vergeten verhalen uit 125 jaar voetbal in België.

Naast – of wat had u gedacht – Berchem Sport, komen onder meer ook Tubantia Borgerhout, Racing Mechelen, Antwerp, Germinal Ekeren, Boom FC… aan bod. Ook de verhalen van Vincent Kompany, Paul Van Himst, Raymond Braine en heel veel anderen worden – met bijhorend beeldmateriaal – verteld. In het boek doet u ontdekkingen, leest u onbekende verhalen en herinnert u zich plots een anekdote die u ooit nog aan de toog van een groezelige voetbalkroeg hoorde.

Omdat Stefan Van Loock onze club meer dan een warm hart toedraagt – in z’n jonge jaren was hij vaak op onze tribunes te vinden – komt hij voor en na de wedstrijd tegen Sporting Hasselt (zondag 12 januari) zijn boek aan ons voorstellen én signeren. Van 11 tot 12u in de Chalet en van 17 tot 18u in De Senaat, onder de oude hoofdtribune. 

‘1895 – 125 jaar Ontroerend Erfgoed’ kost u 50 euro, de handdruk en -tekening krijgt u er veurniet bij.

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels