Verslag Berchem Sport – Ciney | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Verslag Berchem Sport – Ciney

📁 Verslag wedstrijd 🕔23.oktober 2013
Verslag Berchem Sport – Ciney

Het gaat van kwaad naar erger. Na de 0-6 pandoering tegen Patro Eisden en de nederlaag op bezoek bij La Louvière, moest Geelzwart ook in Ciney zijn meerdere erkennen. Berchem zakt naar de voorlaatste plaats in het klassement en houdt enkel Diegem achter zich.

De Keermaecker viel naast de kern, en ook Boujouh bleef wegens blessure langs de zijlijn. Vooraan moesten Mulisa en Van den Heuvel voor doelgevaar zorgen.

Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd. De eerste grote kans was voor de thuisploeg, maar de doorgebroken Mulisa struikelde over de bal en kwam niet meer tot een schot. Aan de overkant moest doelman Vermeylen zich reppen op een afstandsschot van de bezoekers. Een kwartier in de wedstrijd moest Kocak naar de kant met een blessure. De jonge en onbekende Jannik Cools verving de middenvelder, en dat deed hij met verve. Zowel Berchem als Ciney modderden wat aan en speelden weinig klaar. Een logische brilscore prijkte op het scorebord na de eerste vijfenveertig minuten.

Na de pauze klom Ciney op voorsprong na wat geharrewar in de Berchemse zestienmeter. Jadot had het leer maar voorbij doelman Vermeylen te tikken. Geelzwart probeerde wel een offensief in gang te zetten, maar lukte daar maar moeizaam in. Van den Heuvel zag een doelpunt voor buitenspel afgekeurd, en even later vlagde de lijnrechter, deze keer onterecht, een doorgebroken Berchemspeler terug. Net voor affluiten kreeg De Koninck de grootste kans, maar hij mistte onbegrijpelijk van dichtbij.

Berchem blijft achter met een kater van jewelste. Zaterdagavond trekt Geelzwart naar Huy, alwaar we met het mes op de keel aan de aftrap verschijnen.

0-1 (Jadot)

BERCHEM: Vermeylen, De Koninck, Dierickx, Paridaens, Haesevoets, Van Dessel, Kocak (Cools), Van den Heuvel, Claessens (Agyeman), Verstraeten, Mulisa (De Cock)

Guido Van Inderdael

Deel dit artikel met vrienden