Verslag Bocholt – Berchem Sport 2 – 2 | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Verslag Bocholt – Berchem Sport 2 – 2

📁 Verslag wedstrijd 🕔11.december 2013
Verslag Bocholt – Berchem Sport 2 – 2

Berchem blijft ongeslagen onder Dirk Geeraerd. Na een weinig hoopvolle 2-0 achterstand bij rust, wist Geelzwart de scheve situatie nog recht te zetten. Van Dessel maakte van op de stip net voor affluiten gelijk. Melkert maakte een kwartier voor tijd zijn wederoptreden.

Dat Bocholt een sterke tegenstander was, dat wisten we op voorhand al. De eerste helft trok de thuisploeg het laken algauw naar zich toe. Toch was het Geelzwart dat een eerste keer gevaarlijk was. Van Dessel kopte het leer tegen de netten, maar zijn goal werd afgekeurd. Aan de overkant was het Berben die de hele tijd voor gevaar zorgde. Eerst trof zijn schot de dwarsligger, maar niet veel later bediende hij Klaps die er maar zijn hoofd tegen te zetten had. 1-0 op de bordjes. Net voor rust wist de Poolse aanvaller Fidziukiewicz de score te verdubbelen. Berchem met een zware 2-0 achterstand de kleedkamer in.

Na rust kwam Berchem beter uit de catacomben, al bleef Bocholt gevaarlijk op counter loeren. Doelman Vermeylen hield Geelzwart dan ook enkele keren knap in de wedstrijd. Het duurde echter tot een kleine tien minuten voor tijd alvorens de bezoekers de score konden milderen. Corstjens verlengde een Berchemse voorzet in eigen doel. Geelzwart rook het punt en trok in de aanval, terwijl Bocholt aan de overzijde nog tweemaal op Vermeylen trof. Drie minuten voor tijd wees de scheidsrechter naar de stip wegens handspel. Van Dessel trapte feilloos in doel.

Berchem blijft in vorm en haalt ook in het verre Bocholt een punt. Volgend weekend krijgen we Verviers, de tweede in de stand, op bezoek. Een week later ontvangen we zaterdagavond traditieclub Union.

1-0 (32′ Klaps) 2-0 (36′ Fidziukiewicz) 2-1 (82′ Corstjens – own goal) 2-2 (87′ Van Dessel – strafschop)

BERCHEM: Vermeylen, De Koninck, Dierickx (74′ Melkert), Paridaans, Van Minnebruggen, De Keersmaecker (71′ Boujouh), Van Dessel, Verstraeten, Claessens (67′ Haesevoets), Van den Heuvel, Mulisa

Deel dit artikel met vrienden