Verslag: Verviers – Berchem Sport | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Verslag: Verviers – Berchem Sport

📁 Verslag wedstrijd 🕔26.augustus 2013

Ondanks de steun van de meegereisde Berchemsupporters is Geelzwart er niet in geslaagd de drie punten mee huiswaarts te nemen. Verviers won met het kleinste verschil van een mak Berchem.

Dickson en Van Dessel waren out. Dierickx verving de geblesseerde verdediger. Haesevoets begon op de bank, en viel tien minuten voor tijd in. Nieuwkomer Mulisa werd meteen voor de leeuwen gegooid en speelde de ganse wedstrijd.

In een wedstrijd die de aanwezige toeschouwers weinig plezier deed beleven hielden beide ploegen de deur achterin goed op slot. Melkert brak op het kwartier even door de thuisdefensie, maar de Waalse doelman was alert en behoedde zijn ploegmakkers van een achterstand. Aan de overkant was Merckx paraat op een laag schot. Terwijl het er in de tribune gezellig aan toe ging, stond er een brilscore op de bordjes bij rust.

De tweede helft bracht niet meteen verbetering met zich mee. Beide ploegen modderden wat aan en brachten weinig doelgevaar op de mat. Twintig minuten voor tijd klom Verviers op voorsprong. Dierickx en Paridaans werden omspeeld en een goed keepende Merckx kon Geelzwart niet van een 1-0 achterstand behoeden.

Berchem haalt nul op zes en staat onderaan in het gezelschap van Turnhout en Diegem. Volgende week woensdag trekken we naar Union Saint-Gilloise voor een topper uit de oude doos.

1-0 (70’)

BERCHEM: Merckx, De Koninck (80’ Haesevoets), Dierickx, Paridaans, Van Minnebruggen, De Keersmaecker, Kocak (70’ Claessens), Verstraeten, Boujouh (46’ Van den Heuvel), Mulisa, Melkert

Deel dit artikel met vrienden