Voorbeschouwing Sint Niklaas – Berchem Sport | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorbeschouwing Sint Niklaas – Berchem Sport

📁 Voorbeschouwing 🕔25.januari 2019
Voorbeschouwing Sint Niklaas – Berchem Sport

Morgenavond speelt Berchem Sport uit bij Sint-Niklaas. Berchem Sport en Sint-Niklaas staan in de stand respectievelijk 6e en 7e met 1 punt verschil. Beide clubs staan dus net buiten de top 5, maar de kloof met de nummer 4 is voor geel-zwart wel even groot als de kloof met de nummer 13. Met andere woorden: zowel Berchem als Sint-Niklaas kunnen weer in de middenmoot verzeild geraken als ze weinig punten pakken.

In de heenronde hielden beide teams mekaar in evenwicht. 0-0 was het resultaat na een teleurstellende eerste thuismatch zonder de staantribunes. Voorlopig verschillen onze resultaten in de terugronde erg van die van de heenronde. Tegen Bocholt werd gewonnen in plaats van verloren, tegen Cappellen en Hamme gelijkgespeeld met in totaal 6 doelpunten tegen terwijl geel-zwart in september twee uitoverwinningen boekte bij die teams en bovendien twee keer de nul hield.

Sportkring Sint-Niklaas verloor vorig weekend van Cappellen met 2-1. Cappellen verloor al vaker punten nadat het op voorsprong was gekomen, maar zette nu zelf een achterstand helemaal recht. Sint-Niklaas bleef dus met lege handen achter en zag geel-zwart 1 puntje uitlopen in de stand.

Saillart heeft klierkoorts en ontbreekt nog steeds. Absisan en Hamdi keren terug uit schorsing, morgen zal pas beslist morgen wie daardoor buiten de wedstrijdkern valt.

Selectie: Brosens, Houmani, Van De Velde, Michiels, Peers, Nwokoro, Joris, Geenens, Van Den Driessche, Meseure, Absisan, Kabir, Hamdi, Beirlant, Carrez, Van Kruijssen, Maluka

Aftrap zaterdag om 20u in de Meesterstraat 112c in Nieuwkerken-Waas.

Komaan Leeuwen!

 

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels