Voorlopig programma oefenwedstrijden en stage | Koninklijk Berchem Sport

Koninklijk Berchem Sport

Nieuws

Voorlopig programma oefenwedstrijden en stage

📁 Clubnieuws, Nieuws A-kern, Oefenwedstrijd 🕔01.juni 2019
Voorlopig programma oefenwedstrijden en stage

Op donderdag 18 juli om 18u45 begint Geelzwart aan het seizoen 2019-2020. Dan verzamelen de troepen van coach Frank Magerman voor het eerst op het trainingsveld. Hou die datum alvast vrij in uw agenda, want Berchem Sport wil die eerste oefensessie graag met u delen. Meer info hierover mag u binnenkort verwachten.

Een kleine week later, op woensdag 24 juli, staat Berchem Sport voor het eerst op het veld. Dat van Rochus Deurne, om 19u30. Twee dagen later vertrekt de voltallige spelerskern en technische staf op stage naar Arnhem, Nederland.

Woensdag 31 juli maakt Geelzwart de korte trip naar Hoboken. Aftrappen doen we om 19u30. Zondag 4 augustus begint dan weer de weg naar de Heyzel. Wie onze tegenstander in de Beker van België wordt, is uiteraard nog een vraagteken.

Enkele dagen later, op woensdag 7 augustus, trapt Geelzwart om 19u30 af in het Parkstadion van streekgenoot Rupel Boom. Op 14 augustus volgt nog een oefensessie tegen een nog te bepalen tegenstander, om op woensdag 21 augustus het tussenseizoen af te sluiten tegen onze buren uit Merksem. En dat doen we thuis, op het Rooi.

Deel dit artikel met vrienden